Rekommenderad rutt
Lund
Resa direkt till Jönköping med tåg, buss
Jönköping
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa med tåg till Nassjo
Nassjo
Resa med tåg, buss till Jönköping
Jönköping
Se priser
Lund
Resa med tåg, buss till Malmö
Malmö
Resa med buss till Jönköping
Jönköping
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Jönköping?

Planerar du att resa till Jönköping från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Jönköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Jönköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Jönköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Jönköping-resa.

För din resa från Lund till Jönköping har du flera transportalternativ.

Buss från Lund till Jönköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Lund till Jönköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Lund Jönköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Jönköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Jönköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Jönköping

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Jönköping
Sverige
Avstånd
239 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Lund Jönköping biljetter
Sök efter boende i Jönköping
Planera din resa från Lund till Jönköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Jönköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Jönköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Jönköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Lund och Jönköping

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Lund till Jönköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Lund och Jönköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Lund och Jönköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Lund till Jönköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Jönköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Lund och Jönköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Lund till Jönköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Jönköping för att täcka den 239 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Lund till Jönköping?
Bekvämlighet Tåg mellan Lund och Jönköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Lund till Jönköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Lund eller Jönköping ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Lund-Jönköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Lund Jönköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Jönköping?

Bussstationer för avgång i Lund

Lund Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Lund

Lund Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta
Sök efter Lund Jönköping biljetter
Sök efter boende i Jönköping

3 tips för billigare resor mellan Lund och Jönköping

Har du bestämt dig för att resa från Lund till Jönköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Lund till Jönköping.

  • 1. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Lund och Jönköping. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Lund-Jönköping.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Lund-Jönköping är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Jönköping under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Lund till Jönköping. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Jönköping.

Buss Lund Jönköping

De flesta bussar mellan Lund och Jönköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussar mellan Lund och Jönköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Lund och Jönköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Jönköping för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Lund-Jönköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Lund till Jönköping på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Lund från Jönköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Jönköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Lund-Jönköping extra kostnader.

Bussbolag Lund Jönköping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Lund Jönköping

Tåg Lund Jönköping

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Lund och Jönköping rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Lund till Jönköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Lund och Jönköping.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Lund till Jönköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Lund till Jönköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Lund till Jönköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Jönköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Lund till Jönköping, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Lund till Jönköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Lund Jönköping
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid