Rekommenderad rutt
Lund
Resa direkt till Eskilstuna med tåg, buss
Eskilstuna
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, buss till Eskilstuna
Eskilstuna
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Eskilstuna?

Planerar du att resa till Eskilstuna från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Eskilstuna, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Eskilstuna, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Eskilstuna har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Eskilstuna-resa.

För din resa från Lund till Eskilstuna har du flera transportalternativ.

Buss från Lund till Eskilstuna

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Lund till Eskilstuna, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Lund Eskilstuna

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Eskilstuna idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Eskilstuna som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Eskilstuna

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Eskilstuna
Sverige
Avstånd
453 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Lund Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna
Planera din resa från Lund till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Eskilstuna som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Eskilstuna med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Lund och Eskilstuna

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Lund till Eskilstuna?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Lund och Eskilstuna, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Lund och Eskilstuna kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Lund till Eskilstuna?
Miljövänligt Tåget Lund-Eskilstuna anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Kostnad Lund-Eskilstuna-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Eskilstuna?

Bussstationer för avgång i Lund

Lund Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Lund

Lund Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta

Ankomststationer i Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta
Sök efter Lund Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna

Buss Lund Eskilstuna

Längden på bussresan mellan Lund och Eskilstuna varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Eskilstuna för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Lund-Eskilstuna varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Lund till Eskilstuna på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Lund från Eskilstuna varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Eskilstuna, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Lund Eskilstuna

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Lund Eskilstuna

Tåg Lund Eskilstuna

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Lund till Eskilstuna beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Eskilstuna är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Lund till Eskilstuna kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Lund till Eskilstuna. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Lund och Eskilstuna.

Tågbolag från Lund till Eskilstuna

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Lund Eskilstuna
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid