Rekommenderad rutt
Lund
Resa direkt till Östersund med tåg
Östersund
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, flyg till Östersund
Östersund
Se priser
Lund
Resa med buss, tåg till Malmö
Malmö
Resa med tåg till Östersund
Östersund
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Östersund?

Planerar du att resa till Östersund från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Östersund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Östersund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Östersund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Östersund-resa.

För din resa från Lund till Östersund har du flera transportalternativ.

Buss från Lund till Östersund

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Lund till Östersund, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Lund Östersund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Östersund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Lund Östersund

Många flygningar förbinder Lund med Östersund varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Östersund på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Östersund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Östersund

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Östersund
Sverige
Avstånd
835 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Lund Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund
Planera din resa från Lund till Östersund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Östersund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Östersund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Östersund med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Lund och Östersund

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Lund till Östersund?
Hastighet Tåg från Lund till Östersund är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Miljövänligt Tåget Lund-Östersund anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Lund och Östersund erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Lund-Östersund-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Lund Östersund-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Lund till Östersund?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Lund och Östersund, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Lund till Östersund är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Östersund (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Lund och Östersund är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Lund och Östersund kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Lund till Östersund är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Östersund för att täcka den 835 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Lund till Östersund?
Hastighet Att flyga mellan Lund och Östersund är det snabbaste sättet att resa de 835 km mellan Lund och Östersund.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Lund till Östersund, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Östersund måste ofta anlända tidigt till Lunds flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Lund till Östersund kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Lund Östersund har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Östersund?

Bussstationer för avgång i Lund

Lund Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Lund

Lund Centralstation
Karta

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Karta
Östersund Västra station
Karta

Ankomstflygplatser i Östersund

Froesoe
Karta
Sök efter Lund Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

3 tips för billigare resor mellan Lund och Östersund

Har du bestämt dig för att resa från Lund till Östersund och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Lund till Östersund.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Lund till Östersund, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Östersund och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Lund-Östersund är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Östersund under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Lund till Östersund. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Östersund.

Buss Lund Östersund

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Lund-Östersund, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Lund och Östersund varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Östersund för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Lund från Östersund varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Östersund, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Lund-Östersund varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Lund till Östersund på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Lund-Östersund. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

De flesta bussar mellan Lund och Östersund är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Lund Östersund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Lund Östersund

Tåg Lund Östersund

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Lund till Östersund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Östersund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Lund till Östersund, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Lund till Östersund. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Lund till Östersund minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Lund och Östersund är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Lund till Östersund. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Lund och Östersund.

Tågbolag från Lund till Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Lund Östersund

Flyg Lund Östersund

Flygbolag Lund Östersund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Lund Östersund
Lund till Östersund - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Lund till Östersund

Vad man ska se och göra i Östersund?

En av stadens höjdpunkter är Storsjön, som är Sveriges femte största sjö. Med sitt kristallklara vatten och storslagna landskap är det en idealisk plats att koppla av och njuta av naturen. Dessutom sägs sjön vara hem för en mystisk varelse som kallas Storsjöodjuret, ett slags legendariskt monster som har fascinerat både lokalbefolkningen och turister i åratal.

Östersund har också en fascinerande arkitektur med många välbevarade historiska byggnader. Östersunds domkyrka, som byggdes på 1700-talet, är ett imponerande exempel på svensk arkitektur. Det är också värt att besöka stadens gamla kvarter, där du hittar traditionella hus i ljusa färger.

För att ta sig runt i staden har besökarna flera transportalternativ. Östersund har ett väl utbyggt bussnät som gör det enkelt att ta sig mellan de olika stadsdelarna. Det finns även taxibilar för snabbare och bekvämare resor.

Östersund är en destination som erbjuder den perfekta kombinationen av natur och historiskt arv. Oavsett om du vill koppla av vid sjön eller utforska den lokala arkitekturen har staden något för alla typer av resenärer.

Sök efter Lund Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid