Rekommenderad rutt
Lund
Resa direkt till Växjö med tåg
Växjö
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa med tåg till Alvesta
Alvesta
Resa med tåg till Växjö
Växjö
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Växjö?

Planerar du att resa till Växjö från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Växjö, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Växjö, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ eller Snälltåget) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Växjö har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Växjö-resa.

För din resa från Lund till Växjö har du flera transportalternativ.

Tåg Lund Växjö

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Växjö idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Växjö som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Växjö

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Växjö
Sverige
Avstånd
164 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Lund Växjö biljetter
Sök efter boende i Växjö
Planera din resa från Lund till Växjö enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Växjö enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Växjö som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ eller Snälltåget för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Växjö med sinnesro!

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Växjö?

Avgångsstationer i Lund

Lund Centralstation
Karta

Ankomststationer i Växjö

Växjö station
Karta
Sök efter Lund Växjö biljetter
Sök efter boende i Växjö

Tåg Lund Växjö

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Lund till Växjö beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Växjö är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Lund till Växjö, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Lund till Växjö minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Lund till Växjö

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Lund Växjö
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid