Rekommenderad rutt
Lund
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa med buss till Göteborg
Göteborg
Resa med tåg, flyg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser
Lund
Resa direkt till Sundsvall med tåg
Sundsvall
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Sundsvall?

Planerar du att resa till Sundsvall från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Sundsvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Sundsvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Sundsvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Sundsvall-resa.

För din resa från Lund till Sundsvall har du flera transportalternativ.

Buss från Lund till Sundsvall

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Lund till Sundsvall, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Lund Sundsvall

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Sundsvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Lund Sundsvall

Många flygningar förbinder Lund med Sundsvall varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Sundsvall på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Sundsvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Sundsvall

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Sundsvall
Sverige
Avstånd
780 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Lund Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall
Planera din resa från Lund till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Sundsvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Sundsvall med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Lund och Sundsvall

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Lund till Sundsvall?
Miljövänligt Tåget Lund-Sundsvall anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Lund till Sundsvall är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Lund Sundsvall-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Lund-Sundsvall-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Lund till Sundsvall?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Lund och Sundsvall, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Lund till Sundsvall är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Sundsvall (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Lund till Sundsvall är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Sundsvall för att täcka den 780 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Lund och Sundsvall kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Lund till Sundsvall?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Lund till Sundsvall, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Lund och Sundsvall är det snabbaste sättet att resa de 780 km mellan Lund och Sundsvall.
Säkerhetskontroller Resenärer till Sundsvall måste ofta anlända tidigt till Lunds flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Lund till Sundsvall kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Sundsvall?

Bussstationer för avgång i Lund

Lund Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Lund

Lund Centralstation
Karta

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta
Sundsvall Västra station
Karta

Ankomstflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta
Sök efter Lund Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

Buss Lund Sundsvall

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Lund-Sundsvall varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Lund till Sundsvall på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Lund och Sundsvall varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Sundsvall för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Lund-Sundsvall. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussar mellan Lund och Sundsvall har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Lund Sundsvall

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Lund Sundsvall

Tåg Lund Sundsvall

Tågen mellan Lund och Sundsvall är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Lund till Sundsvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Sundsvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Lund till Sundsvall. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Lund och Sundsvall.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Lund till Sundsvall. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbolag från Lund till Sundsvall

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Lund Sundsvall

Flyg Lund Sundsvall

Flygbolag Lund Sundsvall

NextJet
NextJet
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Lund Sundsvall
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid