Rekommenderad rutt
Lund
Resa med buss till Jönköping
Jönköping
Resa med flyg, buss till Karlstad
Karlstad
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa direkt till Karlstad med buss
Karlstad
Se priser
Lund
Resa med buss till Oslo
Oslo
Resa med buss, tåg till Karlstad
Karlstad
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Karlstad?

Planerar du att resa till Karlstad från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Karlstad, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Karlstad, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Karlstad har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Karlstad-resa.

För din resa från Lund till Karlstad har du flera transportalternativ.

Buss från Lund till Karlstad

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Lund till Karlstad, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Lund Karlstad

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Karlstad idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Lund Karlstad

Många flygningar förbinder Lund med Karlstad varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Karlstad på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Karlstad som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Karlstad

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Karlstad
Sverige
Avstånd
409 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Lund Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad
Planera din resa från Lund till Karlstad enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Karlstad enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Karlstad som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Karlstad med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Lund och Karlstad

Fördelar och nackdelar med att flyga från Lund till Karlstad?
Hastighet Att flyga mellan Lund och Karlstad är det snabbaste sättet att resa de 409 km mellan Lund och Karlstad.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Lund till Karlstad, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Lund Karlstad har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Lund till Karlstad kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Lund till Karlstad?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Lund och Karlstad är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Lund till Karlstad är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Karlstad (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Lund och Karlstad kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Lund till Karlstad är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Karlstad för att täcka den 409 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Lund till Karlstad?
Landskap Tågen mellan Lund och Karlstad erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Tillgänglighet Tågstationerna i Lund eller Karlstad ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Lund-Karlstad-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Lund Karlstad-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Karlstad?

Bussstationer för avgång i Lund

Lund Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Karlstad

Karlstad busstation
Karta
Karlstad Universitetet
Karta

Ankomststationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Karlstad

Karlstad
Karta
Sök efter Lund Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Buss Lund Karlstad

Bussar mellan Lund och Karlstad har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Lund och Karlstad varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Karlstad för ditt resedatum.

De flesta bussar mellan Lund och Karlstad är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Frekvensen av avgångarna till Lund från Karlstad varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Karlstad, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Lund Karlstad

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Lund Karlstad

Tåg Lund Karlstad

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Lund till Karlstad. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Lund och Karlstad.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Lund till Karlstad beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Karlstad är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Lund till Karlstad. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Lund till Karlstad minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Lund till Karlstad

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Lund Karlstad

Flyg Lund Karlstad

Flygbolag Lund Karlstad

bmi Regional
bmi Regional
Sök efter flyg Lund Karlstad
Lund till Karlstad - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Lund till Karlstad

Vad man ska se och göra i Karlstad?

Karlstads huvudattraktion är utan tvekan den magnifika Vänern, som ligger precis utanför dörren. Med sitt kristallklara vatten och många öar erbjuder sjön ett förtrollande landskap att utforska. Vattensporter är mycket populära här, oavsett om det gäller simning, fiske eller bara en avkopplande kryssning på sjön.

Själva staden är charmig med sina gator kantade av eleganta trähus och sina många gröna parker. Stadskärnan bjuder på en livlig atmosfär med sina många kaféer, restauranger och butiker. Missa inte den lokala marknaden, där du kan prova läckra regionala produkter som rökt fisk och färska bär.

När det gäller lokala transporter har Karlstad ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och det omgivande området. Du kan också hyra en cykel för att utforska området i din egen takt. För dem som föredrar att köra bil finns det också möjlighet att hyra bil.

Karlstad är ett måste för den som älskar natur och svensk kultur. Med sin majestätiska sjö och skandinaviska charm kommer denna stad garanterat att få dig på fall.

Sök efter Lund Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid