Rekommenderad rutt
Lund
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, flyg till Umeå
Umeå
Se priser
Alternativa rutter
Lund
Resa direkt till Umeå med tåg
Umeå
Se priser

Hur tar man sig från Lund till Umeå?

Planerar du att resa till Umeå från Lund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Lund till Umeå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Lund och Umeå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller Norwegian Air Shuttle) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Lund och Umeå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Lund-Umeå-resa.

För din resa från Lund till Umeå har du flera transportalternativ.

Buss från Lund till Umeå

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Lund till Umeå, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Lund Umeå

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Lund Umeå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Lund Umeå

Många flygningar förbinder Lund med Umeå varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Umeå på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Lund till Umeå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Lund Umeå

Avgångsstad
Lund
Sverige
Staden som är destination
Umeå
Sverige
Avstånd
985 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Lund Umeå biljetter
Sök efter boende i Umeå
Planera din resa från Lund till Umeå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Lund till Umeå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Lund och Umeå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller Norwegian Air Shuttle för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Lund och Umeå med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Lund och Umeå

Fördelar och nackdelar med att flyga från Lund till Umeå?
Hastighet Att flyga mellan Lund och Umeå är det snabbaste sättet att resa de 985 km mellan Lund och Umeå.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Lund till Umeå, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Lund Umeå har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Lund till Umeå kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Lund till Umeå?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Lund och Umeå är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Lund till Umeå är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Umeå (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Lund och Umeå kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Lund till Umeå är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Umeå för att täcka den 985 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Lund till Umeå?
Tillgänglighet Tågstationerna i Lund eller Umeå ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Lund och Umeå erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Lund-Umeå-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Lund Umeå-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Lund? Var anländer jag i Umeå?

Bussstationer för avgång i Lund

Lund Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Lund

Lund Centralstation
Karta

Ankomststationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Ankomstflygplatser i Umeå

Umea
Karta
Sök efter Lund Umeå biljetter
Sök efter boende i Umeå

Buss Lund Umeå

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Lund-Umeå extra kostnader.

Bussar mellan Lund och Umeå har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Lund-Umeå varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Lund till Umeå på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Lund från Umeå varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Umeå, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Lund Umeå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Lund Umeå

Tåg Lund Umeå

Tågbiljetter från Lund till Umeå kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Lund till Umeå. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Lund och Umeå.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Lund och Umeå rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Lund till Umeå minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Lund till Umeå

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Lund Umeå

Flyg Lund Umeå

Flygbolag Lund Umeå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Lund Umeå
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid