Rekommenderad rutt
Valencia
Resa direkt till Mahon med färja
Mahon
Se priser
Alternativa rutter
Valencia
Resa med flyg, färja till Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Resa med färja till Mahon
Mahon
Se priser

Hur tar man sig från Valencia till Mahon med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Valencia till Mahon? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Valencia till Mahon är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Valencia till Mahon, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Valencia till Mahon så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Valencia Mahon som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Acciona Trasmediterránea eller Trasmed-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Valencia till Mahon behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Valencia till Mahon

Avgångshamn
Valencia
Spanien
Valencianska gemenskapen
Ankomsthamn
Mahon
Spanien
Balearerna
Avstånd
403 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
15 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Valencia Mahon: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Valencia till Mahon kan du hitta biljetter från 682 kr för en person om du reser utan bil till 4152 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Valencia till Mahon är 2220 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Valencia till Mahon är 15 timmar 36 minuter. De långsammaste färjorna tar 16 timmar att nå Mahon, medan de snabbaste båtarna anländer till Mahon på 15 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Valencia kl 22:00.

Genomsnittspris för en Valencia till Mahon färjeöverfart
2220 kr
Prisintervall för färjor Valencia Mahon (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
682 kr - 4152 kr
Genomsnittlig överfartstid Valencia Mahon
15 timmar 36 minuter
Avgångstid för första färjan till Mahon
22:00
Ankomsttid för första färjan till Mahon
13:00
Ankomsttid för sista färjan till Mahon
14:00

Varför ta en färja från Valencia till Mahon?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Valencia till Mahon vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Mahon. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Valencia till Mahon är ett idealiskt sätt att resa.

För bekvämligheten i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Valencia till Mahon är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även om deras användning är tydligast vid en överfart med övernattning är det fullt möjligt att boka en under dagen.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Valencia till Mahon, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Acciona Trasmediterránea eller Trasmed-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Valencia till Mahon som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Valencia kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Mahon flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Valencia och Mahon kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.

Vilka bolag trafikerar mellan Valencia och Mahon?

Om du vill resa mellan Valencia och Mahon med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Acciona Trasmediterránea eller Trasmed som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Acciona Trasmediterránea Valencia Mahon
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Valencia-Mahon och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Valencia och Mahon. Acciona Trasmediterránea kör 1 överfarter i veckan till Mahon från Valencia och restiden är 15 timmar. Mer information om Acciona Trasmediterránea
15 timmar
1 överfarter i veckan
Trasmed Valencia Mahon
Trasmed
Trasmed bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Valencia och Mahon. På Vivanoda kan du jämföra priser för Valencia-Mahon och boka en biljett från Trasmed mellan Valencia och Mahon. Mer information om Trasmed

Var avgår färjorna från i Valencia? Var anländer båtarna i Mahon?

Avgångshamn i Valencia

Acciona Trasmediterránea eller Trasmeds färjor till Mahon avgår från följande hamnar i Valencia:

Valencia
Karta

Ankomsthamn i Mahon

Trasmed eller Acciona Trasmediterránea fartyg anländer till Mahon från följande hamnar:

Mahon
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Valencia till Mahon tar det minst 15 timmar att täcka de 403 km mellan Valencia och Mahon.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Valencia och Mahon på vintern) och färjerederiet (Acciona Trasmediterránea och Trasmed). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Valencia och Mahon.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Valencia och Mahon: Acciona Trasmediterránea och Trasmed.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Under din överfart mellan Valencia och Mahon reser du 403 km.

För att åka med båt från Valencia till Mahon kan du hitta priser från 682 kr för det lägsta, till 4152 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 2220 kr.

Den första färjan avgår från Valencia kl 22:00 till Mahon.

Färja Valencia Mahon - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Valencia till Mahon

Vad kan man besöka och göra i Mahon?

En av Mahons höjdpunkter är dess spektakulära arkitektur. Ta en promenad genom de smala gatorna i gamla stan och beundra de fantastiska byggnaderna med sina färgglada fasader, huvudsakligen från den georgianska perioden. Missa inte Museo de Menorca, inrymt i ett före detta 1300-talskloster och med en viktig samling konst och historiska föremål.

Stadens mittpunkt är hamnen i Mahon, en av världens största naturhamnar. Ta en promenad längs vattnet och beundra de många nöjesbåtarna och lyxyachterna som lägger till här. Du kan också ta en båtkryssning för att utforska skönheten i denna vattendrag.

En unik kulinarisk upplevelse får man på Mahons marknad, där man kan prova färska lokala produkter som Menorcaost, som anses vara en av de bästa i världen. Och glöm inte att prova Menorcas berömda gin, en av öns mest populära drycker.

För att besöka området runt Mahon, hyr en cykel eller en bil för att utforska Menorcas otroliga landskap. De imponerande klipporna på sydkusten, vita sandstränder och pittoreska vikar där man kan simma i kristallklart vatten ligger bara några kilometer från staden.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid