Ystad
Resa direkt till Ronne med färja
Ronne
Se priser

Hur tar man sig från Ystad till Ronne med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ystad till Ronne? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ystad till Ronne är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ystad till Ronne, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ystad till Ronne så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som BornholmerFærgen. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ystad Ronne som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta BornholmerFærgen-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ystad till Ronne behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ystad till Ronne

Avgångshamn
Ystad
Sverige
Ankomsthamn
Ronne
Danmark
Avstånd
67 km
Färjerederier
BornholmerFærgen
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Ystad till Ronne?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Ystad till Ronne vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Ronne. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Ystad till Ronne är ett idealiskt sätt att resa.

Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeresan Ystad Ronne är precis tvärtom. Färjor som drivs av BornholmerFærgen är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du anländer till Ronne utan stress och helt avslappnad.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Du får en 360-graders utsikt över havet från hamnen i Ystad till Ronne, oavsett om du äter lunch eller kopplar av i någon av fartygets lounger. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
För bekvämligheten i en hytt
Även om det inte är obligatoriskt att göra överfarten från Ystad till Ronne genom att boka en hytt, berövar du dig själv en bekvämlighet som färjan är det enda transportsättet att erbjuda. Precis som riktiga hotellrum erbjuder de resenärerna sängar, badrum och, i vissa sviter, porthål och balkonger. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.

Vilka bolag trafikerar mellan Ystad och Ronne?

Om du vill resa mellan Ystad och Ronne med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat BornholmerFærgen som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

BornholmerFærgen Ystad Ronne
BornholmerFærgen
BornholmerFærgen bedriver färjetrafik till Sverige och Danmark, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ystad och Ronne. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ystad-Ronne och boka en biljett från BornholmerFærgen mellan Ystad och Ronne. Mer information om BornholmerFærgen

Var avgår färjorna från i Ystad? Var anländer båtarna i Ronne?

Avgångshamn i Ystad

BornholmerFærgens färjor till Ronne avgår från följande hamnar i Ystad:

Ystad
Karta

Ankomsthamn i Ronne

BornholmerFærgen fartyg anländer till Ronne från följande hamnar:

Ronne
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Ystad och Ronne: BornholmerFærgen.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av BornholmerFærgen.

Innan du bokar, jämför priserna på BornholmerFærgen på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Ystad Ronne kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Ystad och Ronne reser du 67 km.

Hur är färjeöverfarten från Ystad till Ronne?

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Ystad och Ronne kan se ut. För att hjälpa dig att bättre sätta dig in i upplevelsen av en Ystad Ronne-kryssning ombord på BornholmerFærgen har vi beskrivit de olika etapperna av resan från ombordstigning i Ystad till avstigning i Ronne. Du hittar också praktisk information om Ystad och Ronne.

Ombordstigning i Ystad

Innan din färjeresa med Ystad Ronne börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Presentation i hamnen i Ystad / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med BornholmerFærgen) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Ystad. Efter denna tid har företaget rätt att vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Ystad - Ronne / Gå till BornholmerFærgen-diskarna i Ystad färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på fartyget till Ronne / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Ystad som uppmanar dig att gå ombord. Med bil följer du BornholmerFærgens personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på färjan från Ystad till Ronne

Under överfarten kan alla använda tjänsterna på BornholmerFærgen-fartyget som de vill. Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Avstigning från färjan i Ronne

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Ronne:

  • Närmar sig Ronnes hamn / Besättningen kommer inte att ge dig tillträde till garaget för att hämta ditt fordon förrän båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Ronne från ytterdäcket.
  • Lämna din hytt. / Om du har rest från Ystad till Ronne i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Ronne.
  • Lämna fartyget och utforska Ronne / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Gångpassagerare kommer av båten ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Ronne. Äntligen börjar din vistelse i Ronne på allvar!
Färja Ystad Ronne - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ystad till Ronne

Vad kan man besöka och göra i Ronne?

En av Ronnes huvudattraktioner är Gamla Ronne, stadens historiska kvarter. Här hittar du pittoreska kullerstensgator kantade av traditionella korsvirkeshus och historiska byggnader som Ronne Domkirke, med anor från 1200-talet.

Staden har också många intressanta museer att besöka. Bornholms museum har en samling av lokal konst och kultur, medan radarmuseet ger en inblick i det kalla krigets historia. Om du är intresserad av lokalt hantverk kan du besöka Bornholms keramikmuseum, där du kan upptäcka historien om öns keramik.

Utanför staden kan besökarna utforska den vackra omgivande landsbygden. Bara några kilometer från Ronne ligger skogsparken Almindingen, med vandringsleder och Hammershus slott, ett av de största medeltida slotten i norra Europa.

När det gäller transport till Ronne är staden lättillgänglig med färja från det danska fastlandet. Väl framme finns det gott om transportalternativ för att ta sig runt. Staden är kompakt, vilket gör den idealisk för att ta sig runt till fots. Du kan också hyra cyklar för att utforska det omgivande området i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid