Resa med båt från Portsmouth till Isle of Wight

Att resa med färja från Portsmouth till Isle of Wight är ett utmärkt val! Portsmouth Isle of Wight-färjor körs av 2 rederier (Wightlink eller Hovertravel) som trafikerar hamnarna i Fishbourne, Ryde och Portsmouth.

För att vara säker på att hitta en billig Portsmouth Isle of Wight båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Wightlink och Hovertravel.

Färja Portsmouth Isle of Wight i siffror

Länder
Storbritannien
Antal överfarter
49 överfarter per dag
Antal hamnar
3
Antal färjeförbindelser
2
Antal färjerederier
2
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Portsmouth Isle of Wight färjerutter

Letar du efter en Portsmouth till Isle of Wight färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Portsmouth och Isle of Wight. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Hovertravel eller Wightlink erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Portsmouth, Ryde eller Fishbourne använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Portsmouth Isle of Wight färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Wightlink eller Hovertravel. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 2 färjerutter mellan Portsmouth och Isle of Wight!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Portsmouth Isle of Wight - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Portsmouth till Isle of Wight

Isle of Wight: Ankomst med färja från Portsmouth och utforskning av regionen

När du går i land i Cowes, en livlig och pittoresk stad, kommer du omedelbart att imponeras av den maritima charmen på Isle of Wight. Cowes är känt för sin koppling till segling och är varje år värd för den berömda Cowes Week, ett måste för alla seglingsentusiaster. Ta en promenad längs strandpromenaden, titta i antikaffärerna och njut av de många traditionella pubarna som ligger längs kullerstensgatorna.

När du fortsätter din resa kommer du till Newport, huvudstaden på Isle of Wight. Denna historiska stad är full av kulturminnesmärkta byggnader, lokala butiker, kaféer och restauranger. Besök gärna Carisbrooke Castle, en medeltida fästning med fantastisk utsikt över den omgivande landsbygden. Du kan också utforska slottets trädgårdar och till och med ta del av en falkuppvisning.

Isle of Wight: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att resa till Isle of Wight är i allmänhet sommar, från juni till augusti. Under denna period är medeltemperaturen behagligt varm, mellan 17 och 21 grader Celsius. Du kan förvänta dig soliga dagar och klar himmel, perfekt för att besöka stränder, vandra och njuta av utomhusaktiviteter. Tänk dock på att sommaren också är högsäsong för turister, så det kan vara trångt på attraktionerna och priserna kan vara högre.

Om du föredrar att undvika folkmassorna är våren (mars till maj) och hösten (september till november) perfekta årstider för att besöka Isle of Wight. Temperaturerna är milda och varierar mellan 8 och 17 grader Celsius, och landskapet är vackert med vårblommor eller höstfärger. Det är också en utmärkt årstid för att vandra längs kustvägarna och upptäcka öns orörda natur.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None