Portsmouth
Resa direkt till Fishbourne med färja
Fishbourne
Se priser

Hur tar man sig från Portsmouth till Fishbourne med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Portsmouth till Fishbourne? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Portsmouth till Fishbourne är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Portsmouth till Fishbourne, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Portsmouth till Fishbourne så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Wightlink. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Portsmouth Fishbourne som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Wightlink-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Portsmouth till Fishbourne behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Portsmouth till Fishbourne

Avgångshamn
Portsmouth
Storbritannien
England
Ankomsthamn
Fishbourne
Storbritannien
Isle of Wight
Avstånd
13 km
Färjerederier
Wightlink
Frekvens av överfarter
25 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Portsmouth Fishbourne: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Portsmouth till Fishbourne kan du hitta biljetter från 231 kr för en person om du reser utan bil till 2394 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Portsmouth till Fishbourne är 717 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Portsmouth till Fishbourne är 45 minuter. De långsammaste färjorna tar 45 minuter att nå Fishbourne, medan de snabbaste båtarna anländer till Fishbourne på 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Portsmouth kl 07:00. Den sista båten till Fishbourne avgår från hamnen i Portsmouth kl 09:00.

Genomsnittspris för en Portsmouth till Fishbourne färjeöverfart
717 kr
Prisintervall för färjor Portsmouth Fishbourne (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
231 kr - 2394 kr
Genomsnittlig överfartstid Portsmouth Fishbourne
45 minuter
Avgångstid för första färjan till Fishbourne
07:00
Tid då sista färjan avgår till Fishbourne
09:00
Ankomsttid för första färjan till Fishbourne
07:45
Ankomsttid för sista färjan till Fishbourne
09:45

Vilka bolag trafikerar mellan Portsmouth och Fishbourne?

Om du vill resa mellan Portsmouth och Fishbourne med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Wightlink som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Wightlink Portsmouth Fishbourne
Wightlink
Wightlink är ett färjerederi baserat på Isle of Wight i Storbritannien som erbjuder överfarter mellan Isle of Wight och fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Portsmouth-Fishbourne och boka en biljett från Wightlink mellan Portsmouth och Fishbourne. Wightlink kör 25 överfarter per dag till Fishbourne från Portsmouth och restiden är 50 minuter. Mer information om Wightlink
50 minuter
25 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Portsmouth? Var anländer båtarna i Fishbourne?

Avgångshamn i Portsmouth

Wightlinks färjor till Fishbourne avgår från följande hamnar i Portsmouth:

Portsmouth Harbour
Karta

När du reser med färja från Portsmouth är det viktigt att veta hur du tar dig till färjeterminalen från olika utgångspunkter. Oavsett om du befinner dig på stationen, på flygplatsen eller kör på huvudvägarna finns här några lösningar som hjälper dig att nå din destination:

Från tågstationen:

Om du anländer med tåg eller buss till Portsmouth & Southsea station är det enkelt och bekvämt att ta sig till färjeterminalen. Terminalen ligger ca 1,7 km från stationen, en promenad på ca 25 minuter. Men om du har resväskor eller en tung last finns det också möjlighet att använda kollektivtrafiken.

Du kan ta PR1 Portsmouth Park & Ride-bussen från stationen, som släpper av dig direkt vid färjeterminalen. Resan tar ca 10 minuter och biljettpriset är ca 2,50 pund per person. Det finns också buss 700 eller buss 20 som kör direkt till färjeterminalen från hållplatsen City Shops South nära stationen.

Från flygplatsen:

Om du kommer från Southampton International Airport är det också mycket enkelt att ta sig till färjeterminalen. Flygplatsen ligger ca 25 minuters bilresa från terminalen. Du kan boka en taxi från flygplatsen till färjeterminalen. Priset är ca 30 pund.

Om du reser från London Gatwick Airport kan du nå Portsmouth Ferry Terminal med kollektivtrafik. Från flygplatsen tar du ett Southern Railways-tåg till Portsmouth station. Därifrån följer du instruktionerna ovan för att ta dig till terminalen. Resan tar ca 2 timmar.

Med bil från större vägar:

Om du använder ditt eget fordon för att nå färjeterminalen finns här en rutt från huvudvägarna:

  • Från motorväg M27, ta avfart 12 mot staden Portsmouth.
  • Fortsätt rakt fram på den dubbla körbanan M275.
  • Följ skyltarna till färjeterminalen.
  • Väl framme vid terminalen, följ skyltarna till parkeringen.

Restiden med bil kan variera beroende på avreseort och trafikförhållanden, men i allmänhet tar det ca 10-15 minuter att köra till terminalen från motorvägen. Parkeringsavgiften vid färjeterminalen är ca £10 per dag.

Ankomsthamn i Fishbourne

Wightlink fartyg anländer till Fishbourne från följande hamnar:

Fishbourne - Isle of Wight
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Portsmouth Fishbourne - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Portsmouth till Fishbourne

Vad kan man besöka och göra i Fishbourne?

Den första platsen att besöka i Fishbourne är Fishbourne Roman Palace. Det är ett av de största och bäst bevarade romerska palatsen i Storbritannien. Besökarna kan vandra genom de lummiga trädgårdarna och beundra de anmärkningsvärt välbevarade romerska mosaikerna. Interaktiva utställningar ger besökarna möjlighet att fördjupa sig i livet under romartiden.

Inte långt från staden ligger den otroliga nationalparken South Downs, ett vidsträckt område med böljande kullar, vackra byar och vacker natur. Vandrare och cyklister kommer att finna ett paradis här, med ett nätverk av välmarkerade gång- och cykelvägar. I regionen finns också ett antal naturreservat där man kan få syn på en mängd olika fåglar och andra vilda djur.

För att få ut det mesta av området runt Fishbourne rekommenderar vi att du använder kollektivtrafiken. Fishbournes station har goda förbindelser till grannstäderna, vilket gör det enkelt att resa med tåg. Dessutom finns det ett utmärkt bussnätverk i området, så att du kan utforska utan att behöva en bil.

När det gäller boende erbjuder Fishbourne en mängd olika alternativ. Från pittoreska hotell till mysiga bed and breakfast, det finns något som passar alla smaker och budgetar. Besökare kan också välja stugor eller campingplatser för en mer naturnära upplevelse.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid