Resa med båt från Porto-Vecchio till Italien

Att resa med färja från Porto-Vecchio till Italien är ett utmärkt val! Porto-Vecchio Italien-färjor körs av 1 rederier (Corsica Ferries) som trafikerar hamnarna i Porto Torres, Golfo Aranci, Livorno och Porto-Vecchio.

För att vara säker på att hitta en billig Porto-Vecchio Italien båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Corsica Ferries.

Med en total frekvens på över 1 överfarter i veckan, beroende på årstid, har du gott om alternativ för att planera din Porto-Vecchio Italien båtresa.

Färja Porto-Vecchio Italien i siffror

Länder
Frankrike
Italien
Antal överfarter
1 överfarter i veckan
Antal hamnar
4
Antal färjeförbindelser
3
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Porto-Vecchio Italien färjerutter

Letar du efter en Porto-Vecchio till Italien färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Porto-Vecchio och Italien. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Corsica Ferries erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Porto-Vecchio, Livorno, Golfo Aranci eller Porto Torres använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Porto-Vecchio Italien färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Corsica Ferries. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 3 färjerutter mellan Porto-Vecchio och Italien!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Porto-Vecchio Italien - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Porto-Vecchio till Italien

Italien: Färjeresa och upptäckt av landet

Ditt val av färjerederi beror på din utgångspunkt och din destination i Italien. De viktigaste färjerederierna i Italien är Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries och SNAV. De erbjuder alla regelbundna överfarter till stora italienska destinationer som Neapel, Venedig, Sicilien och Sardinien. Det är viktigt att boka din färjebiljett i förväg, särskilt under högsäsong för turister, för att undvika besväret att inte ha en ledig plats.

När det gäller hamnar har Italien många hamnar där färjebolag bedriver verksamhet. Bland de viktigaste finns hamnarna i Genua, Livorno, Civitavecchia, Neapel och Venedig. Dessa hamnar har många faciliteter för resenärer, till exempel kaféer, restauranger, butiker och parkeringsplatser.

Italien: När är det bästa säsongen att resa?

Den bästa tiden att resa i Italien beror på dina personliga preferenser. Om du gillar sol och värme är sommaren den perfekta tiden för dig. Under månaderna juni till augusti kan man uppleva höga temperaturer på mellan 25°C och 35°C i de södra delarna av landet. I vissa regioner som Sicilien och Kalabrien kan temperaturen dock stiga till 40°C. Italiens stränder är välbesökta under denna period, så räkna med många turister.

Om du föredrar mildare temperaturer och vill undvika folkmassorna är våren (mars till maj) och hösten (september till november) bra årstider för att besöka Italien. Temperaturerna är behagliga, mellan 15°C och 25°C, och landskapen är magnifika, med blommor som blommar på våren och löv som skiftar på hösten.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None