Porto-Vecchio
Resa direkt till Golfo Aranci med färja
Golfo Aranci
Se priser

Hur tar man sig från Porto-Vecchio till Golfo Aranci med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Porto-Vecchio till Golfo Aranci? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Porto-Vecchio till Golfo Aranci är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Porto-Vecchio till Golfo Aranci, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Porto-Vecchio till Golfo Aranci så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Corsica Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Porto-Vecchio Golfo Aranci som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Corsica Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Porto-Vecchio till Golfo Aranci behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Porto-Vecchio till Golfo Aranci

Avgångshamn
Porto-Vecchio
Frankrike
Korsika
Ankomsthamn
Golfo Aranci
Italien
Sardinien
Avstånd
71 km
Färjerederier
Corsica Ferries
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
3 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Porto-Vecchio och Golfo Aranci?

Om du vill resa mellan Porto-Vecchio och Golfo Aranci med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Corsica Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Corsica Ferries Porto-Vecchio Golfo Aranci
Corsica Ferries
Corsica Ferries är ett fransk-italienska färjerederi som trafikerar Korsika och Sardinien från det franska och italienska fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Porto-Vecchio-Golfo Aranci och boka en biljett från Corsica Ferries mellan Porto-Vecchio och Golfo Aranci. Corsica Ferries kör 1 överfarter i veckan till Golfo Aranci från Porto-Vecchio och restiden är 3 timmar 20 minuter. Mer information om Corsica Ferries
3 timmar 20 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Porto-Vecchio? Var anländer båtarna i Golfo Aranci?

Avgångshamn i Porto-Vecchio

Corsica Ferriess färjor till Golfo Aranci avgår från följande hamnar i Porto-Vecchio:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Karta

Ankomsthamn i Golfo Aranci

Corsica Ferries fartyg anländer till Golfo Aranci från följande hamnar:

Golfo Aranci
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Porto-Vecchio Golfo Aranci - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Porto-Vecchio till Golfo Aranci

Vad kan man besöka och göra i Golfo Aranci?

Golfo Arancis främsta attraktion är utan tvekan dess idylliska stränder. La Marinella-stranden är en av de mest populära i regionen, med sin fina sand och grunda turkosa vatten som är perfekt för barnfamiljer. Stranden Cala Sassari är också känd för sina pittoreska vikar och kristallklara vatten, perfekt för snorkling.

Förutom sina stränder erbjuder Golfo Aranci också vackra promenader längs strandpromenaden, där du kan njuta av magnifik utsikt över havet och de omgivande bergen. Den pittoreska gamla stadsdelen i Golfo Aranci är också väl värd ett besök, med sina smala gator kantade av färgglada hus, små kaféer och restauranger som serverar lokala specialiteter.

Om du vill utforska området runt Golfo Aranci kan du hyra en bil som tar dig till de vackra närliggande städerna Porto Rotondo och Porto Cervo, kända för sin glamour och sitt livliga nattliv. Man kan också ta en färja till ön Tavolara, ett oförstört naturparadis med avskilda stränder och vandringsleder.

När det gäller transport är Golfo Aranci lättillgängligt från Olbias flygplats, som ligger bara 20 minuter bort med bil. Väl här kan du enkelt ta dig runt till fots eller med cykel för att utforska staden. Om du vill ta dig längre bort rekommenderar vi att du hyr en bil för större flexibilitet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid