Rekommenderad rutt
Palma (Mallorca)
Resa direkt till Denia med färja
Denia
Se priser
Alternativa rutter
Palma (Mallorca)
Resa med färja, flyg till Ibiza
Ibiza
Resa med färja till Denia
Denia
Se priser
Palma (Mallorca)
Resa med flyg, färja till Valencia
Valencia
Resa med buss, samåkning till Denia
Denia
Se priser

Hur tar man sig från Palma (Mallorca) till Denia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Palma (Mallorca) till Denia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Palma (Mallorca) till Denia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Palma (Mallorca) till Denia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Palma (Mallorca) till Denia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci eller Trasmed. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Palma (Mallorca) Denia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Baleària-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Palma (Mallorca) till Denia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Palma (Mallorca) till Denia

Avgångshamn
Palma (Mallorca)
Spanien
Balearerna
Ankomsthamn
Denia
Spanien
Valencianska gemenskapen
Avstånd
234 km
Färjerederier
Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frekvens av överfarter
3 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
5 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Palma (Mallorca) Denia: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Palma (Mallorca) till Denia kan du hitta biljetter från 740 kr för en person om du reser utan bil till 4545 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Palma (Mallorca) till Denia är 1954 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Palma (Mallorca) till Denia är 5 timmar 39 minuter. De långsammaste färjorna tar 7 timmar 29 minuter att nå Denia, medan de snabbaste båtarna anländer till Denia på 5 timmar 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Palma (Mallorca) kl 08:00. Den sista båten till Denia avgår från hamnen i Palma (Mallorca) kl 16:30.

Genomsnittspris för en Palma (Mallorca) till Denia färjeöverfart
1954 kr
Prisintervall för färjor Palma (Mallorca) Denia (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
740 kr - 4545 kr
Genomsnittlig överfartstid Palma (Mallorca) Denia
5 timmar 39 minuter
Avgångstid för första färjan till Denia
08:00
Tid då sista färjan avgår till Denia
16:30
Ankomsttid för första färjan till Denia
13:15
Ankomsttid för sista färjan till Denia
23:59

Vilka bolag trafikerar mellan Palma (Mallorca) och Denia?

Om du vill resa mellan Palma (Mallorca) och Denia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Baleària som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Baleària Palma (Mallorca) Denia
Baleària
Baleària grundades 1997 och är ett färjerederi med säte i Valencia, Spanien. Det erbjuder överfarter till flera destinationer i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Palma (Mallorca)-Denia och boka en biljett från Baleària mellan Palma (Mallorca) och Denia. Baleària kör 3 överfarter per dag till Denia från Palma (Mallorca) och restiden är 5 timmar. Mer information om Baleària
5 timmar
3 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Palma (Mallorca)? Var anländer båtarna i Denia?

Avgångshamn i Palma (Mallorca)

Baleàrias färjor till Denia avgår från följande hamnar i Palma (Mallorca):

Palma de Mallorca
Karta

Från den intermodala stationen - Estació Intermodal

Om du anländer till Palma station (tåg eller buss) och vill åka till färjeterminalen har du flera alternativ. Om du väljer att åka kollektivt går busslinjerna 1 och 4 direkt från kombiterminalen till färjeterminalen. Resan tar cirka 20 till 30 minuter. Om du föredrar att inte använda kollektivtrafiken kan du också ta en taxi, som tar dig direkt till färjeterminalen på cirka 15 minuter. Taxiresan varierar beroende på pris och trafikförhållanden, men bör kosta mellan 10 och 15 euro.

Resa till färjeterminalen från flygplatsen

Om du anländer till Palma flygplats och vill ta dig till färjeterminalen har du också flera alternativ. Terminalen ligger ca 10 km från flygplatsen. Det snabbaste och bekvämaste sättet att ta sig dit är med taxi från flygplatsen. Taxiresan tar ca 20-25 minuter och kostar ca 25-30 €, beroende på trafiksituationen.

Alternativt kan du ta buss A1 från flygplatsen till den intermodala stationen i centrala Palma. Därifrån följer du ovanstående vägbeskrivning till färjeterminalen från stationen. Bussresan från flygplatsen tar ca 45-60 minuter.

Ta dig till färjeterminalen med bil från huvudvägarna

Om du föredrar att ta dig till färjeterminalen med bil finns det flera större vägar som tar dig direkt till terminalen. Om du kommer från motorvägen Ma-20 ska du följa skyltarna mot "Puerto" eller "Terminal Maritimo" för att komma till terminalen. Resan från motorvägen Ma-20 tar ca 10 minuter, beroende på trafiksituationen.

Om du kommer från motorvägen Ma-19, ta avfarten "Passeig Maritim" och följ skyltarna mot "Puerto" eller "Terminal Maritimo" för att komma till färjeterminalen. Resan från motorvägen Ma-19 tar också ca 10 minuter, beroende på trafiksituationen.

Ankomsthamn i Denia

Baleària fartyg anländer till Denia från följande hamnar:

Dénia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Palma (Mallorca) till Denia tar det minst 5 timmar att täcka de 234 km mellan Palma (Mallorca) och Denia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Palma (Mallorca) och Denia på vintern) och färjerederiet (Baleària). Det finns för närvarande 3 överfarter per dag mellan Palma (Mallorca) och Denia.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Palma (Mallorca) och Denia: Baleària.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

För att åka med båt från Palma (Mallorca) till Denia kan du hitta priser från 740 kr för det lägsta, till 4545 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1954 kr.

Den första färjan avgår från Palma (Mallorca) kl 08:00 till Denia.

Den sista färjan till Denia avgår vanligtvis från Palma (Mallorca) kl 16:30.

Färja Palma (Mallorca) Denia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Palma (Mallorca) till Denia

Vad kan man besöka och göra i Denia?

Denias främsta attraktion är utan tvekan dess medeltida slott, som har utsikt över staden från en kulle. Slottet har anor från 1000-talet och erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över staden och havet, utan ger också en fängslande inblick i Denias historia genom sina många utställningar. Du kan se romerska lämningar, morisk keramik och medeltida rustningar.

Förutom slottet har Denia också ett pittoreskt historiskt centrum, där du kan förlora dig i de smala gatorna och beundra den traditionella arkitekturen. Passa på att besöka Assumptionskyrkan, som byggdes på 1500-talet, och Markisen av Campos hus, ett magnifikt aristokratiskt residens som har omvandlats till ett museum.

Stränderna i Denia är en annan stor attraktion. Med över 20 kilometer kustlinje har du mycket att välja på när det gäller att njuta av solen eller vattensporter som segling, dykning eller vattenskoteråkning. Stranden Les Marines är populär för sitt lugna, grunda vatten, perfekt för familjer, medan stranden Les Rotes är känd för sina klippiga vikar och kristallklara vatten.

När det gäller lokala transporter har Denia ett regelbundet bussnät, vilket gör det enkelt att utforska staden och det omgivande området. Dessutom finns det färjor som förbinder Denia med Balearerna, så att du kan ta en dagsutflykt till destinationer som Ibiza eller Mallorca.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid