Rekommenderad rutt
Ibiza
Resa direkt till Denia med färja
Denia
Se priser
Alternativa rutter
Ibiza
Resa med färja till Formentera
Formentera
Resa med färja till Denia
Denia
Se priser
Ibiza
Resa med flyg, färja till Valencia
Valencia
Resa med samåkning, buss till Denia
Denia
Se priser

Hur tar man sig från Ibiza till Denia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ibiza till Denia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ibiza till Denia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ibiza till Denia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ibiza till Denia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi eller Mediterranea Pitiusa. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ibiza Denia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Baleària-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ibiza till Denia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ibiza till Denia

Avgångshamn
Ibiza
Spanien
Balearerna
Ankomsthamn
Denia
Spanien
Valencianska gemenskapen
Avstånd
115 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
2 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Ibiza Denia: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Ibiza till Denia kan du hitta biljetter från 810 kr för en person om du reser utan bil till 3481 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Ibiza till Denia är 1931 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Ibiza till Denia är 2 timmar 45 minuter. De långsammaste färjorna tar 4 timmar 29 minuter att nå Denia, medan de snabbaste båtarna anländer till Denia på 2 timmar 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Ibiza kl 11:00. Den sista båten till Denia avgår från hamnen i Ibiza kl 20:30.

Genomsnittspris för en Ibiza till Denia färjeöverfart
1931 kr
Prisintervall för färjor Ibiza Denia (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
810 kr - 3481 kr
Genomsnittlig överfartstid Ibiza Denia
2 timmar 45 minuter
Avgångstid för första färjan till Denia
11:00
Tid då sista färjan avgår till Denia
20:30
Ankomsttid för första färjan till Denia
13:15
Ankomsttid för sista färjan till Denia
23:59

Vilka bolag trafikerar mellan Ibiza och Denia?

Om du vill resa mellan Ibiza och Denia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Baleària som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Baleària Ibiza Denia
Baleària
Baleària grundades 1997 och är ett färjerederi med säte i Valencia, Spanien. Det erbjuder överfarter till flera destinationer i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ibiza-Denia och boka en biljett från Baleària mellan Ibiza och Denia. Baleària kör 4 överfarter per dag till Denia från Ibiza och restiden är 2 timmar. Mer information om Baleària
2 timmar
4 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Ibiza? Var anländer båtarna i Denia?

Avgångshamn i Ibiza

Baleàrias färjor till Denia avgår från följande hamnar i Ibiza:

Ibiza Eivissa
Karta

Ankomsthamn i Denia

Baleària fartyg anländer till Denia från följande hamnar:

Dénia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Ibiza till Denia tar det minst 2 timmar att täcka de 115 km mellan Ibiza och Denia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Ibiza och Denia på vintern) och färjerederiet (Baleària). Det finns för närvarande 4 överfarter per dag mellan Ibiza och Denia.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Ibiza och Denia: Baleària.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

För att åka med båt från Ibiza till Denia kan du hitta priser från 810 kr för det lägsta, till 3481 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1931 kr.

Den första färjan avgår från Ibiza kl 11:00 till Denia.

Den sista färjan till Denia avgår vanligtvis från Ibiza kl 20:30.

Färja Ibiza Denia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ibiza till Denia

Vad kan man besöka och göra i Denia?

Denias främsta attraktion är utan tvekan dess medeltida slott, som har utsikt över staden från en kulle. Slottet har anor från 1000-talet och erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över staden och havet, utan ger också en fängslande inblick i Denias historia genom sina många utställningar. Du kan se romerska lämningar, morisk keramik och medeltida rustningar.

Förutom slottet har Denia också ett pittoreskt historiskt centrum, där du kan förlora dig i de smala gatorna och beundra den traditionella arkitekturen. Passa på att besöka Assumptionskyrkan, som byggdes på 1500-talet, och Markisen av Campos hus, ett magnifikt aristokratiskt residens som har omvandlats till ett museum.

Stränderna i Denia är en annan stor attraktion. Med över 20 kilometer kustlinje har du mycket att välja på när det gäller att njuta av solen eller vattensporter som segling, dykning eller vattenskoteråkning. Stranden Les Marines är populär för sitt lugna, grunda vatten, perfekt för familjer, medan stranden Les Rotes är känd för sina klippiga vikar och kristallklara vatten.

När det gäller lokala transporter har Denia ett regelbundet bussnät, vilket gör det enkelt att utforska staden och det omgivande området. Dessutom finns det färjor som förbinder Denia med Balearerna, så att du kan ta en dagsutflykt till destinationer som Ibiza eller Mallorca.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid