Resa med båt från Travemünde till Lettland

Att resa med färja från Travemünde till Lettland är ett utmärkt val! Travemünde Lettland-färjor körs av 1 rederier (Stena Line) som trafikerar hamnarna i Ventspils, Liepaja och Lübeck.

För att vara säker på att hitta en billig Travemünde Lettland båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Stena Line.

Med en total frekvens på över 5 överfarter i veckan, beroende på årstid, har du gott om alternativ för att planera din Travemünde Lettland båtresa.

Färja Travemünde Lettland i siffror

Länder
Tyskland
Lettland
Antal överfarter
5 överfarter i veckan
Antal hamnar
3
Antal färjeförbindelser
2
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Travemünde Lettland färjerutter

Letar du efter en Travemünde till Lettland färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Travemünde och Lettland. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Stena Line erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Lübeck, Liepaja eller Ventspils använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Travemünde Lettland färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Stena Line. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 2 färjerutter mellan Travemünde och Lettland!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Travemünde Lettland - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Travemünde till Lettland

Lettland: Färjeresa och upptäckt av landet

Många lettiska hamnar erbjuder färjeförbindelser till andra baltiska och europeiska destinationer. Riga, Lettlands livliga huvudstad, är hem till landets största hamn. Härifrån kan resenärer ta färjan till närliggande städer som Stockholm eller Helsingfors. Moderna färjor erbjuder optimal komfort med välutrustade hytter, restauranger, butiker och underhållningsfaciliteter ombord.

Innan du går ombord är det viktigt att planera din färjeresa i Lettland. Kontrollera färjornas tidtabeller och boka dina biljetter i förväg för att undvika överraskningar i sista minuten. De färjebolag som trafikerar Lettland är kända för sin punktlighet och tillförlitlighet, så du kan planera din resväg därefter.

Lettland: När är det bästa säsongen att resa?

Lettland har fyra tydliga årstider. Sommaren, från juni till augusti, anses vara den bästa tiden att resa till Lettland. Temperaturerna är behagliga och ligger i genomsnitt mellan 20 och 25 grader Celsius. Dagarna är också längre, vilket ger mer tid att utforska de fantastiska stränderna, nationalparkerna och de charmiga medeltida städerna Riga och Cēsis.

Våren (mars till maj) är en annan bra tid att besöka Lettland. Temperaturerna börjar bli varmare, men det regnar oftare. Men det hindrar dig inte från att njuta av de vackra blommande skogarna och de många kulturfestivaler som äger rum vid den här tiden på året.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None