Rekommenderad rutt
Lübeck
Resa direkt till Ventspils med färja
Ventspils
Se priser
Alternativa rutter
Lübeck
Resa med buss, samåkning till Rostock
Rostock
Resa med färja till Nynäshamn
Nynäshamn
Resa med färja till Ventspils
Ventspils
Se priser
Lübeck
Resa med buss, samåkning till Gdansk
Gdansk
Resa med färja till Nynäshamn
Nynäshamn
Resa med färja till Ventspils
Ventspils
Se priser

Hur tar man sig från Travemünde till Ventspils med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Travemünde till Ventspils? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Travemünde till Ventspils är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Travemünde till Ventspils, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Travemünde till Ventspils så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Stena Line, Hansa Destinations eller Polferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Travemünde Ventspils som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Stena Line-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Travemünde till Ventspils behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Travemünde till Ventspils

Avgångshamn
Lübeck
Tyskland
Schleswig-Holstein
Ankomsthamn
Ventspils
Lettland
Avstånd
788 km
Färjerederier
Stena Line, Hansa Destinations, Polferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Travemünde och Ventspils?

Om du vill resa mellan Travemünde och Ventspils med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Stena Line som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Stena Line Travemünde Ventspils
Stena Line
Stena Line är ett svenskbaserat färjerederi som erbjuder passagerar- och fordonstrafik mellan hamnar i Västeuropa, bland annat mellan hamnarna Harwich i Storbritannien och Hook of Holland i Nederländerna, mellan Hull och Rotterdam samt mellan Liverpool och Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Travemünde-Ventspils och boka en biljett från Stena Line mellan Travemünde och Ventspils. Mer information om Stena Line

Var avgår färjorna från i Travemünde? Var anländer båtarna i Ventspils?

Avgångshamn i Travemünde

Stena Lines färjor till Ventspils avgår från följande hamnar i Travemünde:

Lübeck Travemünde
Karta

Ankomsthamn i Ventspils

Stena Line fartyg anländer till Ventspils från följande hamnar:

Ventspils
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Travemünde och Ventspils: Stena Line.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Stena Line, Hansa Destinations, Polferries.

Färja Travemünde Ventspils - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Travemünde till Ventspils

Vad kan man besöka och göra i Ventspils?

En av Ventspils främsta attraktioner är den magnifika strandpromenaden med sina fina sandstränder som är idealiska för promenader, avkoppling och solbad under sommarmånaderna. Den centrala stranden, Pavilosta, är mycket populär bland både lokalbefolkning och turister och erbjuder många faciliteter som lekplatser, volleybollplaner och kaféer.

När du utforskar staden får du inte missa Ventspils slottstorn, en ikonisk byggnad med anor från 1200-talet. Klättra upp till toppen av tornet för en panoramautsikt över staden och dess omgivningar. Strax intill ligger äventyrsparken Ventspils, där du kan prova på aktiviteter som bergsklättring, bågskytte och lerduveskytte.

Historieintresserade kommer att älska ett besök på Ventspils Museum, som berättar om stadens historia från dess tidigaste dagar. Här finns intressanta utställningar om sjöfart, invånarnas dagliga liv och fiskets historia.

För att upptäcka den omgivande landsbygden kan du ta färjan till ön Ventspils, som ligger nära staden. Ön är känd för sin pittoreska fyr som erbjuder en hisnande utsikt över Östersjön. Du kan också vandra genom de lummiga skogarna och njuta av den lokala floran och faunan.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid