Resa med båt från Las Palmas De Gran Canaria till Portugal

Att resa med färja från Las Palmas De Gran Canaria till Portugal är ett utmärkt val! Las Palmas De Gran Canaria Portugal-färjor körs av 1 rederier (Empresa de Navegação Madeirense) som trafikerar hamnarna i Funchal och Las Palmas De Gran Canaria.

För att vara säker på att hitta en billig Las Palmas De Gran Canaria Portugal båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Empresa de Navegação Madeirense.

Färja Las Palmas De Gran Canaria Portugal i siffror

Länder
Spanien
Portugal
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Las Palmas De Gran Canaria Portugal färjerutter

Letar du efter en Las Palmas De Gran Canaria till Portugal färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Las Palmas De Gran Canaria och Portugal. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Empresa de Navegação Madeirense erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Las Palmas De Gran Canaria eller Funchal använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Las Palmas De Gran Canaria Portugal färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Empresa de Navegação Madeirense. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Las Palmas De Gran Canaria och Portugal!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Las Palmas De Gran Canaria Portugal - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Las Palmas De Gran Canaria till Portugal

Portugal: Färjeresa och upptäckt av landet

Lissabon: Portugals huvudstad är en stad full av charm, färg och liv. Det finns så mycket att se i Lissabon, till exempel det berömda Belem-tornet, St George's Castle, Alfama-distriktet och dess smala gator eller Place du Commerce och dess imponerande valv.

Porto: Portugals näst största stad är känd för sitt portvin, men här finns också många turistattraktioner som kontoristernas torn, Dom Luis I-bron, Portokatedralen och Palácio da Bolsa.

Algarvekusten: Portugals sydkust är känd för sina gyllene sandstränder, kristallklara vatten och imponerande klippformationer. Algarveorter som Lagos, Albufeira och Faro är idealiska resmål för bad- och vattensportsentusiaster.

Portugal: När är det bästa säsongen att resa?

Den bästa tiden att besöka Portugal är i allmänhet från maj till september. Under dessa månader har landet behagliga temperaturer, med ett genomsnitt på 25 till 30 grader Celsius under de varmaste månaderna (juli och augusti). Dagarna är soliga, perfekt för att njuta av landets många magnifika stränder, till exempel Algarve i söder.

På hösten, från oktober till november, är Portugal också ett attraktivt resmål. Temperaturerna börjar sjunka något, men är fortfarande milda och ligger i genomsnitt på mellan 20 och 25 grader Celsius. Det här är en utmärkt tid för att utforska städerna, besöka vingårdarna och upptäcka Portugals rika gastronomi.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None