Resa med båt från Las Palmas De Gran Canaria till Madeira

Att resa med färja från Las Palmas De Gran Canaria till Madeira är ett utmärkt val! Las Palmas De Gran Canaria Madeira-färjor körs av 1 rederier (Empresa de Navegação Madeirense) som trafikerar hamnarna i Funchal och Las Palmas De Gran Canaria.

För att vara säker på att hitta en billig Las Palmas De Gran Canaria Madeira båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Empresa de Navegação Madeirense.

Färja Las Palmas De Gran Canaria Madeira i siffror

Länder
Spanien
Portugal
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Las Palmas De Gran Canaria Madeira färjerutter

Letar du efter en Las Palmas De Gran Canaria till Madeira färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Las Palmas De Gran Canaria och Madeira. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Empresa de Navegação Madeirense erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Las Palmas De Gran Canaria eller Funchal använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Las Palmas De Gran Canaria Madeira färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Empresa de Navegação Madeirense. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Las Palmas De Gran Canaria och Madeira!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Las Palmas De Gran Canaria Madeira - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Las Palmas De Gran Canaria till Madeira

Madeira: Ankomst med färja från Las Palmas De Gran Canaria och utforskning av regionen

Att resa med färja till Madeira är en otrolig upplevelse, men det kan vara tidskrävande. Färjorna avgår från flera hamnar i bland annat Portugal, Spanien och Kanarieön Teneriffa. Restiden kan variera från några timmar till flera dagar beroende på din utgångspunkt. Det är därför viktigt att planera din resa i enlighet med detta.

De mest populära färjehamnarna till Madeira är Funchal och Porto Santo. Funchal är Madeiras huvudstad och öns huvudhamn och erbjuder ett brett utbud av färjetjänster. Porto Santo är en liten ö som ligger cirka 40 km från Funchal och är känd för sina gyllene sandstränder.

Madeira: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att resa till Madeira är i allmänhet vår (mars till maj) och höst (september till november). Dessa två årstider erbjuder varma och behagliga temperaturer, perfekt för att upptäcka allt det vackra på ön. Medeltemperaturen ligger mellan 17°C och 24°C. Dagarna är soliga, med lite regn, och landskapet är frodigt med en rik flora.

Sommaren (juni till augusti) är också en bra tid att resa, men det kan vara mycket varmt med temperaturer över 30°C. Om du planerar utomhusaktiviteter är det bäst att välja tidig morgon eller sen eftermiddag för att undvika den varmaste delen av dagen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None