Resa med båt från Hirtshals till Färöarna

Att resa med färja från Hirtshals till Färöarna är ett utmärkt val! Hirtshals Färöarna-färjor körs av 1 rederier (Smyril Line) som trafikerar hamnarna i Torshavn och Hirtshals.

För att vara säker på att hitta en billig Hirtshals Färöarna båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Smyril Line.

Färja Hirtshals Färöarna i siffror

Länder
Danmark
Färöarna
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Hirtshals Färöarna färjerutter

Letar du efter en Hirtshals till Färöarna färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Hirtshals och Färöarna. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Smyril Line erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Hirtshals eller Torshavn använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Hirtshals Färöarna färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Smyril Line. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Hirtshals och Färöarna!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Hirtshals Färöarna - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Hirtshals till Färöarna

Färöarna: Färjeresa och upptäckt av landet

En av de mest trafikerade hamnarna för färjetrafik på Färöarna är hamnen i huvudstaden Tórshavn. Den ligger på ön Streymoy och är lätt att nå från flygplatsen. Härifrån kan du ta en färja till grannöarna Vágar, Eysturoy, Borðoy, Sandoy och många andra. I hamnarna hittar du turistinformation, förfriskningsställen och tjänster som underlättar din resa.

Färjan erbjuder total flexibilitet när det gäller din resväg och längden på din vistelse på varje ö. Du kan välja att tillbringa några timmar eller till och med en hel dag med att utforska en ö innan du tar nästa färja. Eftersom Färöarna är små kan du enkelt besöka flera öar under din resa.

Färöarna: När är det bästa säsongen att resa?

Den bästa tiden att resa till Färöarna är utan tvekan på sommaren, från juni till augusti. Temperaturerna under denna period är relativt milda, med toppar på i genomsnitt 14°C. Dagarna är långa, med 19 timmars dagsljus, så att du kan dra full nytta av öarnas magnifika natur. Vegetationen är frodig och de vilda blommorna står i full blom.

Å andra sidan kan vintern vara en svår tid att resa till Färöarna. Från november till februari kan temperaturen sjunka avsevärt, med lägsta temperaturer runt 3°C. Dagarna är mycket korta, med bara 5 timmars dagsljus. Dessutom blåser det ofta starka vindar och stormar på öarna, vilket gör det svårt att resa.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None