Resa med båt från Hirtshals till Island

Att resa med färja från Hirtshals till Island är ett utmärkt val! Hirtshals Island-färjor körs av 1 rederier (Smyril Line) som trafikerar hamnarna i Seydisfjordur och Hirtshals.

För att vara säker på att hitta en billig Hirtshals Island båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Smyril Line.

Färja Hirtshals Island i siffror

Länder
Danmark
Island
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Hirtshals Island färjerutter

Letar du efter en Hirtshals till Island färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Hirtshals och Island. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Smyril Line erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Hirtshals eller Seydisfjordur använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Hirtshals Island färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Smyril Line. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Hirtshals och Island!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Hirtshals Island - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Hirtshals till Island

Island: Färjeresa och upptäckt av landet

Det första man bör se på Island är förstås den rena naturen. Landskapen är spektakulära och kallas ofta för "månlandskap". Gejsrar, glaciärer, vattenfall och varma källor är de viktigaste naturattraktionerna. Nationalparken Thingvellir är ett måste, eftersom det är här som den amerikanska och den eurasiska tektoniska plattan möts. Du kan också besöka den berömda gejsern Strokkur, som sprutar ut vatten med några minuters mellanrum.

Sedan har vi staden Reykjavik, den isländska huvudstaden. Även om den är liten är den full av kulturella sevärdheter som Hallgrimskirkja, en modern och imponerande kyrka med en hisnande utsikt över staden. Staden är också hemvist för intressanta museer, som Islands nationalmuseum och museet för samtida konst.

För att ta dig runt på Island finns det flera alternativ. Bussresor är bekväma och prisvärda, och det finns även organiserade bussturer till de viktigaste sevärdheterna. De flesta besökare väljer dock att hyra en bil för att utforska landet i sin egen takt. De isländska vägarna kan vara ojämna, så en terrängbil rekommenderas ofta.

Island: När är det bästa säsongen att resa?

Om du är ute efter varmare temperaturer och soliga dagar är den bästa tiden att besöka Island på sommaren, från juni till augusti. Medeltemperaturen under denna period ligger mellan 10 och 15 grader Celsius, med vissa dagar som når 20 grader. Dagarna är också mycket långa, till och med ändlösa i vissa regioner, vilket gör att du kan dra full nytta av Islands magnifika landskap. Det är också den perfekta årstiden för utomhusaktiviteter som vandring, trekking och valskådning.

Det är dock viktigt att notera att sommaren också är Islands mest hektiska turistsäsong. Populära platser kan vara mycket välbesökta och boendet kan vara dyrare. Om du föredrar att undvika folkmassorna kan du välja våren (april och maj) eller hösten (september och oktober), när vädret är svalare och det finns färre turister.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None