Rekommenderad rutt
Bilbao
Resa direkt till Rosslare med färja
Rosslare
Se priser
Alternativa rutter
Bilbao
Resa med färja till Portsmouth
Portsmouth
Resa med färja till Cherbourg
Cherbourg
Resa med färja till Rosslare
Rosslare
Se priser
Bilbao
Resa med färja till Portsmouth
Portsmouth
Resa med färja till Le Havre
Le Havre
Resa med färja till Rosslare
Rosslare
Se priser

Hur tar man sig från Bilbao till Rosslare med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Bilbao till Rosslare? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Bilbao till Rosslare är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Bilbao till Rosslare, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Bilbao till Rosslare så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries eller Stena Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Bilbao Rosslare som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Brittany Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Bilbao till Rosslare behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Bilbao till Rosslare

Avgångshamn
Bilbao
Spanien
Baskien
Ankomsthamn
Rosslare
Irland
Avstånd
1035 km
Färjerederier
Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Stena Line
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
29 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Bilbao Rosslare: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Bilbao till Rosslare kan du hitta biljetter från 1631 kr för en person om du reser utan bil till 8419 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Bilbao till Rosslare är 3226 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Bilbao till Rosslare är 28 timmar 14 minuter. De långsammaste färjorna tar 29 timmar att nå Rosslare, medan de snabbaste båtarna anländer till Rosslare på 26 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Bilbao kl 11:00. Den sista båten till Rosslare avgår från hamnen i Bilbao kl 18:00.

Genomsnittspris för en Bilbao till Rosslare färjeöverfart
3226 kr
Prisintervall för färjor Bilbao Rosslare (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
1631 kr - 8419 kr
Genomsnittlig överfartstid Bilbao Rosslare
28 timmar 14 minuter
Avgångstid för första färjan till Rosslare
11:00
Tid då sista färjan avgår till Rosslare
18:00
Ankomsttid för första färjan till Rosslare
14:00
Ankomsttid för sista färjan till Rosslare
22:00

Vilka bolag trafikerar mellan Bilbao och Rosslare?

Om du vill resa mellan Bilbao och Rosslare med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Brittany Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Brittany Ferries Bilbao Rosslare
Brittany Ferries
Brittany Ferries är ett rederi i Bretagne som bedriver färjetrafik till England, Irland och Spanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bilbao-Rosslare och boka en biljett från Brittany Ferries mellan Bilbao och Rosslare. Brittany Ferries kör 1 överfarter i veckan till Rosslare från Bilbao och restiden är 29 timmar. Mer information om Brittany Ferries
29 timmar
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Bilbao? Var anländer båtarna i Rosslare?

Avgångshamn i Bilbao

Brittany Ferriess färjor till Rosslare avgår från följande hamnar i Bilbao:

Santurtzi Puerto
Karta

Ankomsthamn i Rosslare

Brittany Ferries fartyg anländer till Rosslare från följande hamnar:

Rosslare Europort Ferries
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Bilbao till Rosslare tar det minst 29 timmar att täcka de 1035 km mellan Bilbao och Rosslare.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Bilbao och Rosslare på vintern) och färjerederiet (Brittany Ferries). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Bilbao och Rosslare.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Bilbao och Rosslare: Brittany Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Stena Line.

För att åka med båt från Bilbao till Rosslare kan du hitta priser från 1631 kr för det lägsta, till 8419 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 3226 kr.

Den första färjan avgår från Bilbao kl 11:00 till Rosslare.

Den sista färjan till Rosslare avgår vanligtvis från Bilbao kl 18:00.

Färja Bilbao Rosslare - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Bilbao till Rosslare

Vad kan man besöka och göra i Rosslare?

En av Rosslares främsta attraktioner är den fantastiska gyllene sandstranden, som sträcker sig över tio kilometer. Besökare kan njuta av långa promenader längs kusten, simma i Atlantens klara vatten eller bara koppla av i solen. Det är också en idealisk plats för vattensporter som vindsurfing och surfing.

Om du är intresserad av historia och kultur får du inte missa Rosslare Heritage Centre. Här får du en fascinerande inblick i regionens rika historia, maritima förflutna och traditioner. Här finns interaktiva utställningar och historiska artefakter.

För naturälskare erbjuder området runt Rosslare några magnifika landskap att utforska. Hook Head National Park ligger bara några kilometer från staden och är ett måste för vandrare. Här finns spektakulära klippor, pittoreska fyrar och fantastisk havsutsikt.

När det gäller lokala transporter har Rosslare en välansluten järnvägsstation med enkla förbindelser till andra delar av Irland. Om du föredrar att köra bil är staden också väl ansluten till vägnätet, med motorvägar i närheten.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid