Rekommenderad rutt
Al Hoceima
Resa direkt till Sete med färja
Sete
Se priser
Alternativa rutter
Al Hoceima
Resa med färja till Motril
Motril
Resa med färja till Nador
Nador
Resa med färja till Sete
Sete
Se priser
Al Hoceima
Resa med färja till Motril
Motril
Resa med färja till Tanger
Tanger
Resa med färja till Sete
Sete
Se priser

Hur tar man sig från Al Hoceima till Sete med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Al Hoceima till Sete? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Al Hoceima till Sete är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Al Hoceima till Sete, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Al Hoceima till Sete så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Baleària, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia eller Naviera Armas. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Al Hoceima Sete som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Baleària-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Al Hoceima till Sete behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Al Hoceima till Sete

Avgångshamn
Al Hoceima
Marocko
Ankomsthamn
Sete
Frankrike
Languedoc-Roussillon
Avstånd
1118 km
Färjerederier
Baleària, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia, Naviera Armas
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Al Hoceima och Sete?

Om du vill resa mellan Al Hoceima och Sete med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Baleària som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Baleària Al Hoceima Sete
Baleària
Baleària grundades 1997 och är ett färjerederi med säte i Valencia, Spanien. Det erbjuder överfarter till flera destinationer i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Al Hoceima-Sete och boka en biljett från Baleària mellan Al Hoceima och Sete. Mer information om Baleària

Var avgår färjorna från i Al Hoceima? Var anländer båtarna i Sete?

Avgångshamn i Al Hoceima

Baleàrias färjor till Sete avgår från följande hamnar i Al Hoceima:

Al Hoceima
Karta

Ankomsthamn i Sete

Baleària fartyg anländer till Sete från följande hamnar:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Al Hoceima och Sete: Baleària.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Baleària, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia, Naviera Armas.

Färja Al Hoceima Sete - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Al Hoceima till Sete

Vad kan man besöka och göra i Sete?

Sète är känt för sina pittoreska kanaler, vilket har gett staden smeknamnet "Languedocs Venedig". En båttur längs kanalerna är ett perfekt sätt att upptäcka staden och uppskatta dess färgglada arkitektur och traditionella fiskarhus. Missa inte den berömda Canal du Midi, som finns med på UNESCO:s världsarvslista och förbinder Medelhavet med Atlanten.

En av stadens huvudattraktioner är Mont Saint-Clair, som erbjuder en hisnande panoramautsikt över staden och det omgivande området. En klättring till toppen är ett måste för fotoentusiaster.

För konstälskare är Musée Paul Valéry ett måste. Här finns en imponerande samling modern och samtida konst samt tillfälliga utställningar. Museet ligger i det magnifika Corniche-distriktet, som också erbjuder fantastiska stränder och hisnande vyer.

Efter att ha utforskat staden är det dags att upptäcka Sètes omgivningar. Etang de Thau är den största lagunen i Languedoc-Roussillon och ett skyddat naturreservat. Här kan du se många fågelarter och besöka de berömda ostronbäddarna som producerar de läckra lokala ostronen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid