Al Hoceima
Resa direkt till Motril med färja
Motril
Se priser

Hur tar man sig från Al Hoceima till Motril med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Al Hoceima till Motril? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Al Hoceima till Motril är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Al Hoceima till Motril, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Al Hoceima till Motril så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Naviera Armas. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Al Hoceima Motril som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Armas-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Al Hoceima till Motril behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Al Hoceima till Motril

Avgångshamn
Al Hoceima
Marocko
Ankomsthamn
Motril
Spanien
andalusien
Avstånd
171 km
Färjerederier
Naviera Armas
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Al Hoceima Motril: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Al Hoceima till Motril kan du hitta biljetter från 578 kr för en person om du reser utan bil till 4082 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Al Hoceima till Motril är 2035 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Al Hoceima till Motril är 5 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 7 timmar 30 minuter att nå Motril, medan de snabbaste båtarna anländer till Motril på 5 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Al Hoceima kl 14:00. Den sista båten till Motril avgår från hamnen i Al Hoceima kl 22:30.

Genomsnittspris för en Al Hoceima till Motril färjeöverfart
2035 kr
Prisintervall för färjor Al Hoceima Motril (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
578 kr - 4082 kr
Genomsnittlig överfartstid Al Hoceima Motril
5 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Motril
14:00
Tid då sista färjan avgår till Motril
22:30
Ankomsttid för första färjan till Motril
00:30
Ankomsttid för sista färjan till Motril
23:00

Vilka bolag trafikerar mellan Al Hoceima och Motril?

Om du vill resa mellan Al Hoceima och Motril med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Armas som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Armas Al Hoceima Motril
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Al Hoceima-Motril och boka en biljett från Naviera Armas mellan Al Hoceima och Motril. Naviera Armas kör 2 överfarter i veckan till Motril från Al Hoceima och restiden är 5 timmar. Mer information om Naviera Armas
5 timmar
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Al Hoceima? Var anländer båtarna i Motril?

Avgångshamn i Al Hoceima

Naviera Armass färjor till Motril avgår från följande hamnar i Al Hoceima:

Al Hoceima
Karta

Ankomsthamn i Motril

Naviera Armas fartyg anländer till Motril från följande hamnar:

Motril-Granada
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Al Hoceima Motril - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Al Hoceima till Motril

Vad kan man besöka och göra i Motril?

En av Motrils huvudattraktioner är Playa Poniente, en sandstrand som sträcker sig över flera kilometer. Det är den perfekta platsen att koppla av i sanden, simma i Medelhavets klara vatten eller ägna sig åt vattensporter som vindsurfing och segling. Många barer och restauranger ligger längs stranden och erbjuder besökare ett utmärkt ställe att njuta av lokala rätter och svala drycker.

För den som är intresserad av historia och kultur finns det flera intressanta platser i Motril. Kyrkan La Encarnación, en magnifik byggnad från 1500-talet, är ett fascinerande exempel på den tidens religiösa arkitektur. Plaza de España, stadens stora torg, är en utmärkt plats att promenera på och titta på traditionell andalusisk arkitektur.

Om du vill utforska Motrils omgivningar finns det flera alternativ. Bara några kilometer från staden ligger de magnifika Sierra Nevada-bergen, där du kan ägna dig åt bergssporter som vandring, klättring eller mountainbike. De pittoreska byarna Almuñécar och Salobreña ligger också i närheten och är väl värda ett besök för sina charmiga smala gator, moriska slott och panoramautsikt över kusten.

När det gäller lokaltrafiken finns det gott om bussar i Motril, vilket gör det till ett bekvämt och prisvärt sätt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. För dem som föredrar att köra bil finns det möjlighet att hyra bil. Malaga flygplats ligger cirka en timmes bilresa från Motril och erbjuder internationella flygalternativ.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid