Rekommenderad rutt
Nador
Resa direkt till Sete med färja
Sete
Se priser
Alternativa rutter
Nador
Resa med flyg till Montpellier
Montpellier
Resa med tåg, samåkning till Sete
Sete
Se priser

Hur tar man sig från Nador till Sete med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Nador till Sete? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Nador till Sete är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Nador till Sete, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Nador till Sete så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Baleària eller Grandi Navi Veloci. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Nador Sete som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Grandi Navi Veloci eller Baleària-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Nador till Sete behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Nador till Sete

Avgångshamn
Nador
Marocko
Ankomsthamn
Sete
Frankrike
Languedoc-Roussillon
Avstånd
1076 km
Färjerederier
Baleària, Grandi Navi Veloci
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
40 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Nador Sete: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Nador till Sete kan du hitta biljetter från 671 kr för en person om du reser utan bil till 11668 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Nador till Sete är 3388 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Nador till Sete är 14 timmar 48 minuter. De långsammaste färjorna tar 19 timmar att nå Sete, medan de snabbaste båtarna anländer till Sete på 10 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Nador kl 17:15. Den sista båten till Sete avgår från hamnen i Nador kl 22:00.

Genomsnittspris för en Nador till Sete färjeöverfart
3388 kr
Prisintervall för färjor Nador Sete (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
671 kr - 11668 kr
Genomsnittlig överfartstid Nador Sete
14 timmar 48 minuter
Avgångstid för första färjan till Sete
17:15
Tid då sista färjan avgår till Sete
22:00
Ankomsttid för första färjan till Sete
09:00
Ankomsttid för sista färjan till Sete
13:15

Varför ta en färja från Nador till Sete?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Nador till Sete vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Sete. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Nador till Sete är ett idealiskt sätt att resa.

Njut av en mycket uppmärksam personal
Personalen från Grandi Navi Veloci eller Baleària står till ditt förfogande från det att fartyget lämnar Nador till det att det lämnar Sete. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Du kan hitta en "informationspunkt" på fartyget, oftast på huvuddäcket.
Att äntligen ta sig tid att resa
Det är välkänt att vi lever i ett samhälle där allt måste gå fort, snabbare och snabbare. Ombord på en Grandi Navi Veloci eller Baleària-färja får du en smidig start från Nador och seglar i mindre än 40 km/h till Sete. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Du kanske till och med ångrar att du anlände till Sete så snabbt!
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Med andra transportsätt är vi ofta begränsade till ett bagage, och varje ytterligare bagage debiteras. På Nador Sete-färjan får du ta med dig så mycket bagage som du vill, inom ramen för fordonets kapacitet. Om du reser utan bil kommer du att vara begränsad i dina rörelser under hela resan till Sete. Många fartyg erbjuder dock bagageförvaring för fotgängare. Kontrollera med Grandi Navi Veloci eller Baleària.

Vilka bolag trafikerar mellan Nador och Sete?

Om du vill resa mellan Nador och Sete med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Grandi Navi Veloci eller Baleària som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Grandi Navi Veloci Nador Sete
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci är ett italienskt företag och en av de ledande aktörerna inom passagerartransport i Medelhavet. Det trafikerar Italien (Sicilien och Sardinien), Spanien, Tunisien, Algeriet, Frankrike och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Nador-Sete och boka en biljett från Grandi Navi Veloci mellan Nador och Sete. Grandi Navi Veloci kör 1 överfarter i veckan till Sete från Nador och restiden är 40 timmar 50 minuter. Mer information om Grandi Navi Veloci
40 timmar 50 minuter
1 överfarter i veckan
Baleària Nador Sete
Baleària
Baleària grundades 1997 och är ett färjerederi med säte i Valencia, Spanien. Det erbjuder överfarter till flera destinationer i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Nador-Sete och boka en biljett från Baleària mellan Nador och Sete. Mer information om Baleària

Var avgår färjorna från i Nador? Var anländer båtarna i Sete?

Avgångshamn i Nador

Grandi Navi Veloci eller Baleàrias färjor till Sete avgår från följande hamnar i Nador:

Nador
Karta

Ankomsthamn i Sete

Baleària eller Grandi Navi Veloci fartyg anländer till Sete från följande hamnar:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Nador till Sete tar det minst 40 timmar 50 minuter att täcka de 1076 km mellan Nador och Sete.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Nador och Sete på vintern) och färjerederiet (Grandi Navi Veloci och Baleària). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Nador och Sete.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Nador och Sete: Grandi Navi Veloci och Baleària.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Baleària, Grandi Navi Veloci.

Under din överfart mellan Nador och Sete reser du 1076 km.

För att åka med båt från Nador till Sete kan du hitta priser från 671 kr för det lägsta, till 11668 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 3388 kr.

Den första färjan avgår från Nador kl 17:15 till Sete.

Den sista färjan till Sete avgår vanligtvis från Nador kl 22:00.

Färja Nador Sete - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Nador till Sete

Vad kan man besöka och göra i Sete?

Sète är känt för sina pittoreska kanaler, vilket har gett staden smeknamnet "Languedocs Venedig". En båttur längs kanalerna är ett perfekt sätt att upptäcka staden och uppskatta dess färgglada arkitektur och traditionella fiskarhus. Missa inte den berömda Canal du Midi, som finns med på UNESCO:s världsarvslista och förbinder Medelhavet med Atlanten.

En av stadens huvudattraktioner är Mont Saint-Clair, som erbjuder en hisnande panoramautsikt över staden och det omgivande området. En klättring till toppen är ett måste för fotoentusiaster.

För konstälskare är Musée Paul Valéry ett måste. Här finns en imponerande samling modern och samtida konst samt tillfälliga utställningar. Museet ligger i det magnifika Corniche-distriktet, som också erbjuder fantastiska stränder och hisnande vyer.

Efter att ha utforskat staden är det dags att upptäcka Sètes omgivningar. Etang de Thau är den största lagunen i Languedoc-Roussillon och ett skyddat naturreservat. Här kan du se många fågelarter och besöka de berömda ostronbäddarna som producerar de läckra lokala ostronen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid