Rekommenderad rutt
Luleå
Resa direkt till Uppsala med tåg
Uppsala
Se priser
Alternativa rutter
Luleå
Resa med flygplan, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Uppsala
Uppsala
Se priser
Luleå
Resa med tåg till Umeå
Umeå
Resa med tåg till Uppsala
Uppsala
Se priser

Hur tar man sig från Luleå till Uppsala?

Planerar du att resa till Luleå från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Luleå till Uppsala, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Luleå och Uppsala, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Luleå och Uppsala har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Luleå-Uppsala-resa.

För din resa från Luleå till Uppsala har du flera transportalternativ.

Buss från Luleå till Uppsala

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Luleå till Uppsala, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Luleå Uppsala med tåg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Luleå Uppsala idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Luleå Uppsala med flyg

Många flygningar förbinder Luleå med Uppsala varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Uppsala på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Luleå till Uppsala som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Luleå Uppsala

Avgångsstad
Luleå
Sverige
Staden som är destination
Uppsala
Sverige
Avstånd
677 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Luleå Uppsala biljetter
Sök efter boende i Uppsala
Planera din resa från Luleå till Uppsala enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Luleå till Uppsala enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Luleå och Uppsala som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Luleå och Uppsala med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Luleå och Uppsala

Fördelar och nackdelar med att flyga från Luleå till Uppsala?
Hastighet Att flyga mellan Luleå och Uppsala är det snabbaste sättet att resa de 677 km mellan Luleå och Uppsala.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Luleå till Uppsala, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Luleå Uppsala har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Luleå till Uppsala kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Uppsala måste ofta anlända tidigt till Luleås flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Luleå till Uppsala?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Luleå och Uppsala är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Luleå till Uppsala är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Uppsala (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Luleå och Uppsala, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Luleå och Uppsala kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Luleå till Uppsala är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Uppsala för att täcka den 677 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Luleå till Uppsala?
Tillgänglighet Tågstationerna i Luleå eller Uppsala ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Luleå och Uppsala erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Luleå och Uppsala erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Luleå-Uppsala-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Luleå Uppsala-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Luleå? Var anländer jag i Uppsala?

Avgångsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta
Luleå Notviken station
Karta

Avgångsflygplatser i Luleå

Kallax
Karta

Bussstationer för ankomst till Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Ankomststationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta
Sök efter Luleå Uppsala biljetter
Sök efter boende i Uppsala

3 tips för billigare resor mellan Luleå och Uppsala

Har du bestämt dig för att resa från Luleå till Uppsala och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flygplan kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Luleå till Uppsala.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Luleå till Uppsala. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Uppsala.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Luleå och Uppsala med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Uppsala.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Luleå och Uppsala. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Luleå-Uppsala.

Buss Luleå Uppsala

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Luleå-Uppsala varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Luleå till Uppsala på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Luleå och Uppsala varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Uppsala för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Luleå från Uppsala varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Uppsala, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Luleå och Uppsala är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Luleå-Uppsala. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbiljetter Luleå-Uppsala är ofta billigare om du köper dem i förväg, särskilt om du bokar flera veckor i förväg. Vissa bussbolag erbjuder dock även sista minuten-erbjudanden för att fylla de återstående platserna.

Bussbolag Luleå Uppsala

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Luleå Uppsala

Tåg Luleå Uppsala

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Luleå och Uppsala rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Luleå till Uppsala beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Uppsala är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Luleå till Uppsala. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Luleå och Uppsala.

Tågbiljetter från Luleå till Uppsala kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Luleå till Uppsala minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Luleå till Uppsala. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbolag från Luleå till Uppsala

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Luleå Uppsala

Flyg Luleå Uppsala

Flygbolag Luleå Uppsala

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Sök efter flyg Luleå Uppsala
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid