Rekommenderad rutt
Luleå
Resa direkt till Sundsvall med tåg
Sundsvall
Se priser
Alternativa rutter
Luleå
Resa med tåg till Umeå
Umeå
Resa med tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hur tar man sig från Luleå till Sundsvall?

Planerar du att resa till Sundsvall från Luleå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Luleå till Sundsvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Luleå och Sundsvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ eller Norrtåg) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Luleå och Sundsvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Luleå-Sundsvall-resa.

För din resa från Luleå till Sundsvall har du flera transportalternativ.

Tåg Luleå Sundsvall

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Luleå Sundsvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Luleå till Sundsvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Luleå Sundsvall

Avgångsstad
Luleå
Sverige
Staden som är destination
Sundsvall
Sverige
Avstånd
426 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Luleå Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall
Planera din resa från Luleå till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Luleå till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Luleå och Sundsvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ eller Norrtåg för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Luleå och Sundsvall med sinnesro!

Var ska man börja från i Luleå? Var anländer jag i Sundsvall?

Avgångsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta
Luleå Notviken station
Karta

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta
Sundsvall Västra station
Karta
Sök efter Luleå Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

3 tips för billigare resor mellan Luleå och Sundsvall

Har du bestämt dig för att resa från Luleå till Sundsvall och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Luleå till Sundsvall.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Luleå till Sundsvall. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Sundsvall kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Luleå-Sundsvall är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Sundsvall under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Luleå-Sundsvall. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Sundsvall.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Luleå och Sundsvall med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Sundsvall.

Tåg Luleå Sundsvall

Tågbiljetter från Luleå till Sundsvall kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Luleå till Sundsvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Sundsvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Luleå till Sundsvall. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Luleå till Sundsvall minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Luleå och Sundsvall rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Luleå till Sundsvall, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Luleå till Sundsvall

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Luleå Sundsvall
Luleå till Sundsvall - Billiga tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Luleå till Sundsvall

Vad man ska se och göra i Sundsvall?

Om du vill lära dig mer om stadens historia kan du besöka stadsmuseet, som ger en översikt över regionens historia och kultur. Svenska musikmuseet och Fotografiska museet är också intressanta stopp för konstälskare.

För att ta sig runt i Sundsvall kan besökare använda lokala kollektivtrafikmedel, som bussar och tåg, samt taxibilar och hyrbilar. Cyklar kan också hyras från några av stadens butiker för en mer miljövänlig utforskning.

Slutligen erbjuder Sundsvall också många möjligheter för naturälskare, med sina många parker och naturreservat. Skuleskogens nationalpark är ett populärt resmål för vandrare och friluftsentusiaster och erbjuder en fantastisk utsikt över den svenska kusten.

Sök efter Luleå Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid