Rekommenderad rutt
Luleå
Resa direkt till Östersund med tåg
Östersund
Se priser
Alternativa rutter
Luleå
Resa med tåg till Bracke
Bracke
Resa med tåg till Östersund
Östersund
Se priser

Hur tar man sig från Luleå till Östersund?

Planerar du att resa till Östersund från Luleå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Luleå till Östersund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Luleå och Östersund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ eller Norrtåg) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Luleå och Östersund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Luleå-Östersund-resa.

För din resa från Luleå till Östersund har du flera transportalternativ.

Tåg Luleå Östersund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Luleå Östersund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Luleå till Östersund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Luleå Östersund

Avgångsstad
Luleå
Sverige
Staden som är destination
Östersund
Sverige
Avstånd
449 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Luleå Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund
Planera din resa från Luleå till Östersund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Luleå till Östersund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Luleå och Östersund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ eller Norrtåg för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Luleå och Östersund med sinnesro!

Var ska man börja från i Luleå? Var anländer jag i Östersund?

Avgångsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Karta
Östersund Västra station
Karta
Sök efter Luleå Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

Tåg Luleå Östersund

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Luleå och Östersund rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Luleå till Östersund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Östersund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Luleå och Östersund är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Luleå till Östersund

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Luleå Östersund
Luleå till Östersund - Billiga tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Luleå till Östersund

Vad man ska se och göra i Östersund?

En av stadens höjdpunkter är Storsjön, som är Sveriges femte största sjö. Med sitt kristallklara vatten och storslagna landskap är det en idealisk plats att koppla av och njuta av naturen. Dessutom sägs sjön vara hem för en mystisk varelse som kallas Storsjöodjuret, ett slags legendariskt monster som har fascinerat både lokalbefolkningen och turister i åratal.

Östersund har också en fascinerande arkitektur med många välbevarade historiska byggnader. Östersunds domkyrka, som byggdes på 1700-talet, är ett imponerande exempel på svensk arkitektur. Det är också värt att besöka stadens gamla kvarter, där du hittar traditionella hus i ljusa färger.

För att ta sig runt i staden har besökarna flera transportalternativ. Östersund har ett väl utbyggt bussnät som gör det enkelt att ta sig mellan de olika stadsdelarna. Det finns även taxibilar för snabbare och bekvämare resor.

Östersund är en destination som erbjuder den perfekta kombinationen av natur och historiskt arv. Oavsett om du vill koppla av vid sjön eller utforska den lokala arkitekturen har staden något för alla typer av resenärer.

Sök efter Luleå Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid