Rekommenderad rutt
Luleå
Resa med tåg, flyg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Linköping
Linköping
Se priser
Alternativa rutter
Luleå
Resa direkt till Linköping med tåg
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Luleå till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Luleå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Luleå till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Luleå och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Luleå och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Luleå-Linköping-resa.

För din resa från Luleå till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Luleå till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Luleå till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Luleå Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Luleå Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Luleå Linköping

Många flygningar förbinder Luleå med Linköping varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Linköping på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Luleå till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Luleå Linköping

Avgångsstad
Luleå
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
866 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Luleå Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Luleå till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Luleå till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Luleå och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Luleå och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Luleå och Linköping

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Luleå till Linköping?
Bekvämlighet Tåg mellan Luleå och Linköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Luleå till Linköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Luleå Linköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Luleå-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Luleå till Linköping?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Luleå till Linköping, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Luleå och Linköping är det snabbaste sättet att resa de 866 km mellan Luleå och Linköping.
Säkerhetskontroller Resenärer till Linköping måste ofta anlända tidigt till Luleås flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Luleå Linköping har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Luleå till Linköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Luleå och Linköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Luleå och Linköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Luleå till Linköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Linköping för att täcka den 866 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Luleå och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Luleå? Var anländer jag i Linköping?

Avgångsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Luleå

Kallax
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta
Sök efter Luleå Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Buss Luleå Linköping

Bussar mellan Luleå och Linköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Luleå-Linköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Luleå till Linköping på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Luleå från Linköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Linköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Luleå-Linköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Luleå Linköping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Luleå Linköping

Tåg Luleå Linköping

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Luleå till Linköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Luleå till Linköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Luleå till Linköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Luleå och Linköping.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Luleå till Linköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Linköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbolag från Luleå till Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Luleå Linköping

Flyg Luleå Linköping

Flygbolag Luleå Linköping

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Sök efter flyg Luleå Linköping
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid