Rekommenderad rutt
Luleå
Resa med tåg, flyg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Orebro
Orebro
Se priser
Alternativa rutter
Luleå
Resa direkt till Orebro med tåg
Orebro
Se priser

Hur tar man sig från Luleå till Orebro?

Planerar du att resa till Orebro från Luleå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Luleå till Orebro, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Luleå och Orebro, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Luleå och Orebro har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Luleå-Orebro-resa.

För din resa från Luleå till Orebro har du flera transportalternativ.

Buss från Luleå till Orebro

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Luleå till Orebro, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Luleå Orebro

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Luleå Orebro idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Luleå Orebro

Många flygningar förbinder Luleå med Orebro varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Orebro på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Luleå till Orebro som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Luleå Orebro

Avgångsstad
Luleå
Sverige
Staden som är destination
Orebro
Sverige
Avstånd
786 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Luleå Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro
Planera din resa från Luleå till Orebro enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Luleå till Orebro enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Luleå och Orebro som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Luleå och Orebro med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Luleå och Orebro

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Luleå till Orebro?
Hastighet Tåg från Luleå till Orebro är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Landskap Tågen mellan Luleå och Orebro erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Luleå-Orebro-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Luleå Orebro-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Luleå till Orebro?
Hastighet Att flyga mellan Luleå och Orebro är det snabbaste sättet att resa de 786 km mellan Luleå och Orebro.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Luleå till Orebro, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Orebro måste ofta anlända tidigt till Luleås flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Luleå Orebro har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Luleå till Orebro?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Luleå och Orebro, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Luleå och Orebro är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Luleå och Orebro kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Luleå till Orebro är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Orebro för att täcka den 786 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Luleå? Var anländer jag i Orebro?

Avgångsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Luleå

Kallax
Karta

Bussstationer för ankomst till Orebro

Örebro Centralstation
Karta

Ankomststationer i Orebro

Örebro Centralstation
Karta
Örebro Södra station
Karta
Sök efter Luleå Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro

Buss Luleå Orebro

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Luleå-Orebro varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Luleå till Orebro på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Luleå från Orebro varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Orebro, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Luleå-Orebro, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Luleå-Orebro. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Luleå Orebro

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Luleå Orebro

Tåg Luleå Orebro

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Luleå och Orebro rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Luleå till Orebro. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Luleå till Orebro kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Luleå till Orebro. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Luleå och Orebro.

Tågbolag från Luleå till Orebro

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Luleå Orebro

Flyg Luleå Orebro

Flygbolag Luleå Orebro

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Sök efter flyg Luleå Orebro
Luleå till Orebro - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Luleå till Orebro

Vad man ska se och göra i Orebro?

En av stadens mest ikoniska attraktioner är Örebro slott. Denna medeltida fästning med anor från 1300-talet erbjuder en hisnande utsikt över staden från dess topp. Besökare kan utforska slottets rikt dekorerade rum och lära sig mer om regionens fascinerande historia.

En promenad genom Örebros stadskärna avslöjar charmiga kullerstensgator kantade med färgglada hus, unika butiker och välkomnande kaféer. Konstälskare kommer att njuta av ett besök på stadens konstmuseum, som rymmer en samling av samtida och klassiska verk.

För en ännu mer autentisk upplevelse rekommenderar vi ett besök i Wadköping. Denna gamla by erbjuder en levande rekreation av Sveriges förflutna, med traditionella byggnader, hantverksverkstäder och skådespelare i tidsenliga kostymer.

Naturälskare kommer att älska området runt Örebro. De vidsträckta omgivande skogarna och sjöarna erbjuder gott om möjligheter till vandring, cykling och andra utomhusaktiviteter. Den sublima Hjälmaren, som gränsar till staden, är idealisk för en avkopplande dag på stranden eller för en båttur.

Sök efter Luleå Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid