Rekommenderad rutt
Luleå
Resa med tåg, flyg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Lund
Lund
Se priser
Alternativa rutter
Luleå
Resa med tåg, flyg till Göteborg
Göteborg
Resa med buss till Lund
Lund
Se priser
Luleå
Resa direkt till Lund med tåg
Lund
Se priser

Hur tar man sig från Luleå till Lund?

Planerar du att resa till Lund från Luleå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Luleå till Lund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Luleå och Lund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Luleå och Lund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Luleå-Lund-resa.

För din resa från Luleå till Lund har du flera transportalternativ.

Buss från Luleå till Lund

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Luleå till Lund, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Luleå Lund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Luleå Lund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Luleå Lund

Många flygningar förbinder Luleå med Lund varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Lund på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Luleå till Lund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Luleå Lund

Avgångsstad
Luleå
Sverige
Staden som är destination
Lund
Sverige
Avstånd
1200 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Luleå Lund biljetter
Sök efter boende i Lund
Planera din resa från Luleå till Lund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Luleå till Lund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Luleå och Lund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Luleå och Lund med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Luleå och Lund

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Luleå till Lund?
Priser Bussbiljetter från Luleå till Lund är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Lund (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Luleå och Lund, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Luleå och Lund kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Luleå till Lund är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Lund för att täcka den 1200 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Luleå till Lund?
Bekvämlighet Tåg mellan Luleå och Lund erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Luleå eller Lund ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Luleå-Lund-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Luleå Lund-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Luleå till Lund?
Hastighet Att flyga mellan Luleå och Lund är det snabbaste sättet att resa de 1200 km mellan Luleå och Lund.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Luleå till Lund, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Luleå till Lund kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Lund måste ofta anlända tidigt till Luleås flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Luleå? Var anländer jag i Lund?

Avgångsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Luleå

Kallax
Karta

Bussstationer för ankomst till Lund

Lund Centralstation
Karta

Ankomststationer i Lund

Lund Centralstation
Karta
Sök efter Luleå Lund biljetter
Sök efter boende i Lund

Buss Luleå Lund

Frekvensen av avgångarna till Luleå från Lund varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Lund, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Luleå och Lund är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussar mellan Luleå och Lund har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Luleå-Lund. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Luleå Lund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Luleå Lund

Tåg Luleå Lund

Tågbiljetter från Luleå till Lund kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Luleå till Lund minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Luleå till Lund. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Luleå till Lund. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Luleå och Lund.

Tågbolag från Luleå till Lund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Luleå Lund

Flyg Luleå Lund

Flygbolag Luleå Lund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Sök efter flyg Luleå Lund
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid