Rekommenderad rutt
Luleå
Resa med flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Eskilstuna
Eskilstuna
Se priser
Alternativa rutter
Luleå
Resa direkt till Eskilstuna med tåg
Eskilstuna
Se priser

Hur tar man sig från Luleå till Eskilstuna?

Planerar du att resa till Eskilstuna från Luleå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Luleå till Eskilstuna, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Luleå och Eskilstuna, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, SJ eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Luleå och Eskilstuna har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Luleå-Eskilstuna-resa.

För din resa från Luleå till Eskilstuna har du flera transportalternativ.

Buss från Luleå till Eskilstuna

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Luleå till Eskilstuna, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Luleå Eskilstuna

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Luleå Eskilstuna idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Luleå Eskilstuna

Många flygningar förbinder Luleå med Eskilstuna varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Eskilstuna på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Luleå till Eskilstuna som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Luleå Eskilstuna

Avgångsstad
Luleå
Sverige
Staden som är destination
Eskilstuna
Sverige
Avstånd
749 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Luleå Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna
Planera din resa från Luleå till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Luleå till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Luleå och Eskilstuna som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, SJ eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Luleå och Eskilstuna med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Luleå och Eskilstuna

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Luleå till Eskilstuna?
Priser Bussbiljetter från Luleå till Eskilstuna är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Eskilstuna (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Luleå och Eskilstuna, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Luleå och Eskilstuna kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Luleå till Eskilstuna är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Eskilstuna för att täcka den 749 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Luleå till Eskilstuna?
Landskap Tågen mellan Luleå och Eskilstuna erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Luleå och Eskilstuna erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Luleå-Eskilstuna-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Luleå Eskilstuna-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Luleå till Eskilstuna?
Hastighet Att flyga mellan Luleå och Eskilstuna är det snabbaste sättet att resa de 749 km mellan Luleå och Eskilstuna.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Luleå till Eskilstuna, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Luleå till Eskilstuna kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Eskilstuna måste ofta anlända tidigt till Luleås flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Luleå? Var anländer jag i Eskilstuna?

Avgångsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Luleå

Kallax
Karta

Bussstationer för ankomst till Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta

Ankomststationer i Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta
Sök efter Luleå Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna

Buss Luleå Eskilstuna

Bussar mellan Luleå och Eskilstuna har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Luleå från Eskilstuna varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Eskilstuna, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Luleå-Eskilstuna. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Luleå-Eskilstuna, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Luleå Eskilstuna

Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Luleå Eskilstuna

Tåg Luleå Eskilstuna

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Luleå till Eskilstuna. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Luleå och Eskilstuna.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Luleå till Eskilstuna. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Luleå till Eskilstuna kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Luleå till Eskilstuna minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Luleå till Eskilstuna

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Luleå Eskilstuna

Flyg Luleå Eskilstuna

Flygbolag Luleå Eskilstuna

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Sök efter flyg Luleå Eskilstuna
Luleå till Eskilstuna - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Luleå till Eskilstuna

Vad man ska se och göra i Eskilstuna?

En av Eskilstunas huvudattraktioner är Munktellmuseet, som berättar om stadens industrihistoria. Här kan du se maskiner, lok och fordon med anor från 1800-talet. För den historieintresserade är ett besök på Sundbyholms slott också ett måste. Detta 1600-talsslott är omgivet av en magnifik park och erbjuder en hänförande utsikt över Mälaren.

Om du är en djurälskare ska du bege dig till Parken Zoo. Denna familjevänliga park är hem för en mängd olika exotiska djur, samt attraktioner för barn, såsom karuseller och en minifarm.

För shoppingentusiaster är stadskärnan full av butiker och affärer där du kan hitta typiska svenska produkter som handblåst glas, yllekläder och lokala konstverk.

När det gäller lokala transporter har Eskilstuna ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Du kan också hyra cyklar för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Luleå Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid