Rekommenderad rutt
Luleå
Resa direkt till Stockholm med tåg, flyg
Stockholm
Se priser
Alternativa rutter
Luleå
Resa med tåg till Umeå
Umeå
Resa med flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Se priser
Luleå
Resa med tåg till Arlanda
Arlanda
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Se priser

Hur tar man sig från Luleå till Stockholm?

Planerar du att resa till Stockholm från Luleå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Luleå till Stockholm, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Luleå och Stockholm, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Luleå och Stockholm har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Luleå-Stockholm-resa.

För din resa från Luleå till Stockholm har du flera transportalternativ.

Buss från Luleå till Stockholm

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Luleå till Stockholm, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Luleå Stockholm

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Luleå Stockholm idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Luleå Stockholm

Många flygningar förbinder Luleå med Stockholm varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Stockholm på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Luleå till Stockholm som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Luleå Stockholm

Avgångsstad
Luleå
Sverige
Staden som är destination
Stockholm
Sverige
Avstånd
726 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och flyg
Sök efter Luleå Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm
Planera din resa från Luleå till Stockholm enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Luleå till Stockholm enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Luleå och Stockholm som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Luleå och Stockholm med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Luleå och Stockholm

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Luleå till Stockholm?
Priser Bussbiljetter från Luleå till Stockholm är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Stockholm (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Luleå och Stockholm är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Luleå och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Luleå till Stockholm är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Stockholm för att täcka den 726 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Luleå och Stockholm kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Luleå till Stockholm?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Luleå till Stockholm, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Luleå och Stockholm är det snabbaste sättet att resa de 726 km mellan Luleå och Stockholm.
Priser Flygbiljetter från Luleå till Stockholm kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Luleå Stockholm har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Säkerhetskontroller Resenärer till Stockholm måste ofta anlända tidigt till Luleås flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Luleå till Stockholm?
Hastighet Tåg från Luleå till Stockholm är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Luleå och Stockholm erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Luleå eller Stockholm ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Flexibilitet Tågtiderna för Luleå Stockholm-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Luleå-Stockholm-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Luleå? Var anländer jag i Stockholm?

Avgångsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta
Luleå Notviken station
Karta

Avgångsflygplatser i Luleå

Kallax
Karta

Bussstationer för ankomst till Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta
Sök efter Luleå Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

3 tips för billigare resor mellan Luleå och Stockholm

Har du bestämt dig för att resa från Luleå till Stockholm och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Luleå till Stockholm.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Luleå till Stockholm, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Stockholm och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Luleå till Stockholm. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Stockholm kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Luleå-Stockholm är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Stockholm under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Luleå-Stockholm. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Stockholm.

Buss Luleå Stockholm

Längden på bussresan mellan Luleå och Stockholm varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Stockholm för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Luleå-Stockholm varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Luleå till Stockholm på Vivanoda.

Bussar mellan Luleå och Stockholm har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Luleå från Stockholm varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Stockholm, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Luleå-Stockholm. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

De flesta bussar mellan Luleå och Stockholm är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Luleå Stockholm

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Luleå Stockholm

Tåg Luleå Stockholm

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Luleå till Stockholm minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Luleå till Stockholm kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Luleå till Stockholm beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Stockholm är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Luleå till Stockholm. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Luleå och Stockholm.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Luleå till Stockholm. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågen mellan Luleå och Stockholm är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Luleå till Stockholm

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Luleå Stockholm

Flyg Luleå Stockholm

Flygbolag Luleå Stockholm

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Luleå Stockholm
Luleå till Stockholm - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Luleå till Stockholm

Vad man ska se och göra i Stockholm?

Stockholm är också känt för sin eleganta och minimalistiska design, med många mode-, möbel- och inredningsbutiker. För matälskare erbjuder staden ett modernt nordiskt kök samt traditionella svenska rätter som köttbullar och smörgåsbord.

Stadens grönområden får du inte heller missa, med Kungliga Djurgårdsparken och Bergius botaniska trädgård som populära mål för promenader och picknickar. För en panoramautsikt över staden får du inte missa tv-tornet Kaknästornet.

Slutligen är Stockholms livliga nattliv en annan attraktiv aspekt av staden, med många barer, klubbar och restauranger som är öppna till sent på kvällen. Stockholm är en fascinerande och mångsidig stad som erbjuder något för varje resenär.

Sök efter Luleå Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid