Rekommenderad rutt
Luleå
Resa med flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Norrköping
Norrköping
Se priser
Alternativa rutter
Luleå
Resa direkt till Norrköping med tåg
Norrköping
Se priser

Hur tar man sig från Luleå till Norrköping?

Planerar du att resa till Norrköping från Luleå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Luleå till Norrköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Luleå och Norrköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Luleå och Norrköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Luleå-Norrköping-resa.

För din resa från Luleå till Norrköping har du flera transportalternativ.

Buss från Luleå till Norrköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Luleå till Norrköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Luleå Norrköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Luleå Norrköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Luleå Norrköping

Många flygningar förbinder Luleå med Norrköping varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Norrköping på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Luleå till Norrköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Luleå Norrköping

Avgångsstad
Luleå
Sverige
Staden som är destination
Norrköping
Sverige
Avstånd
836 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Luleå Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping
Planera din resa från Luleå till Norrköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Luleå till Norrköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Luleå och Norrköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Luleå och Norrköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Luleå och Norrköping

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Luleå till Norrköping?
Priser Bussbiljetter från Luleå till Norrköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Norrköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Luleå och Norrköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Luleå och Norrköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Luleå till Norrköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Norrköping för att täcka den 836 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Luleå till Norrköping?
Tillgänglighet Tågstationerna i Luleå eller Norrköping ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Luleå och Norrköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Luleå-Norrköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Luleå Norrköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Luleå till Norrköping?
Hastighet Att flyga mellan Luleå och Norrköping är det snabbaste sättet att resa de 836 km mellan Luleå och Norrköping.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Luleå till Norrköping, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Luleå till Norrköping kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Norrköping måste ofta anlända tidigt till Luleås flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Luleå? Var anländer jag i Norrköping?

Avgångsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Luleå

Kallax
Karta

Bussstationer för ankomst till Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Ankomststationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta
Sök efter Luleå Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

Buss Luleå Norrköping

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Luleå-Norrköping. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Luleå och Norrköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Norrköping för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Luleå-Norrköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Luleå till Norrköping på Vivanoda.

Bussar mellan Luleå och Norrköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Luleå Norrköping

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Luleå Norrköping

Tåg Luleå Norrköping

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Luleå till Norrköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Luleå till Norrköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Norrköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Luleå till Norrköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Luleå och Norrköping.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Luleå till Norrköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Luleå till Norrköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Luleå Norrköping

Flyg Luleå Norrköping

Flygbolag Luleå Norrköping

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Sök efter flyg Luleå Norrköping
Luleå till Norrköping - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Luleå till Norrköping

Vad man ska se och göra i Norrköping?

Det finns många olika sätt att ta sig runt i Norrköping. Staden har ett effektivt kollektivtrafiksystem med bussar och spårvagnar som förbinder stadens olika delar. Det är också möjligt att resa med cykel, eftersom staden har cykelvägar och ett cykeluthyrningssystem. För resenärer som vill utforska omgivningarna är det möjligt att hyra en bil eller ta tåget från Norrköpings centralstation.

Förutom museerna kan resenärer utforska Norrköpings gamla stad med sina kullerstensgator och historiska byggnader samt stadens parker, till exempel Motala Ström River Park och Folkparken City Park. Staden är också känd för sin årliga musikfestival, Bråvalla, som lockar tusentals besökare varje år.

Sök efter Luleå Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid