Rekommenderad rutt
Luleå
Resa direkt till Malmö med flyg, tåg
Malmö
Se priser
Alternativa rutter
Luleå
Resa med tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, buss, flyg till Malmö
Malmö
Se priser
Luleå
Resa med tåg till Göteborg
Göteborg
Resa med buss till Malmö
Malmö
Se priser

Hur tar man sig från Luleå till Malmö?

Planerar du att resa till Malmö från Luleå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Luleå till Malmö, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Luleå och Malmö, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Luleå och Malmö har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Luleå-Malmö-resa.

För din resa från Luleå till Malmö har du flera transportalternativ.

Buss från Luleå till Malmö

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Luleå till Malmö, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Luleå Malmö

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Luleå Malmö idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Luleå Malmö

Många flygningar förbinder Luleå med Malmö varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Malmö på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Luleå till Malmö som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Luleå Malmö

Avgångsstad
Luleå
Sverige
Staden som är destination
Malmö
Sverige
Avstånd
1214 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Luleå Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö
Planera din resa från Luleå till Malmö enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Luleå till Malmö enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Luleå och Malmö som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Luleå och Malmö med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Luleå och Malmö

Fördelar och nackdelar med att flyga från Luleå till Malmö?
Hastighet Att flyga mellan Luleå och Malmö är det snabbaste sättet att resa de 1214 km mellan Luleå och Malmö.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Luleå till Malmö, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Luleå Malmö har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Luleå till Malmö kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Luleå till Malmö?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Luleå och Malmö är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Luleå till Malmö är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Malmö (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Luleå och Malmö kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Luleå till Malmö är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Malmö för att täcka den 1214 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Luleå till Malmö?
Tillgänglighet Tågstationerna i Luleå eller Malmö ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Luleå till Malmö är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Luleå-Malmö-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Luleå Malmö-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Luleå? Var anländer jag i Malmö?

Avgångsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Luleå

Kallax
Karta

Bussstationer för ankomst till Malmö

Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta

Ankomststationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Malmö

Sturup
Karta
Sök efter Luleå Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö

Buss Luleå Malmö

Bussar mellan Luleå och Malmö har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Luleå från Malmö varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Malmö, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Luleå-Malmö extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Luleå-Malmö varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Luleå till Malmö på Vivanoda.

Bussbolag Luleå Malmö

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Luleå Malmö

Tåg Luleå Malmö

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Luleå till Malmö minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Luleå till Malmö. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Luleå till Malmö kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Luleå till Malmö, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Luleå till Malmö

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Luleå Malmö

Flyg Luleå Malmö

Flygbolag Luleå Malmö

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Luleå Malmö
Luleå till Malmö - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Luleå till Malmö

Vad man ska se och göra i Malmö?

Sevärdheter som man inte får missa i Malmö är Turning Torso, ett modernt spiralformat bostadshus, och Malmö slott, en medeltida fästning från 1500-talet i stadens centrum. Stadsdelen Västra Hamnen är också en intressant plats att besöka, med sina gator som kantas av kaféer, restauranger och designbutiker.

När det gäller transporter är Malmö en lätt stad att utforska till fots eller med cykel. Staden har också ett nätverk av lokala bussar och tåg samt färjeförbindelser till Köpenhamn. Nätet av cykelvägar är mycket välutvecklat, vilket gör det till ett miljövänligt och bekvämt transportalternativ för att ta sig runt i staden.

Se slutligen till att besöka stadens många parker och trädgårdar, bland annat Pildammsparken och Malmö botaniska trädgård. Dessa grönområden erbjuder en fridfull miljö där du kan koppla av och njuta av vädret.

Sök efter Luleå Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid