Ronne
Resa direkt till Ystad med färja
Ystad
Se priser

Hur tar man sig från Ronne till Ystad med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ronne till Ystad? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ronne till Ystad är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ronne till Ystad, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ronne till Ystad så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som BornholmerFærgen. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ronne Ystad som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta BornholmerFærgen-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ronne till Ystad behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ronne till Ystad

Avgångshamn
Ronne
Danmark
Ankomsthamn
Ystad
Sverige
Avstånd
67 km
Färjerederier
BornholmerFærgen
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Ronne till Ystad?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Ronne till Ystad vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Ystad. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Ronne till Ystad är ett idealiskt sätt att resa.

Att ta sig tid blir ett nöje
Det är välkänt att vi lever i ett samhälle där allt måste gå fort, snabbare och snabbare. Att segla i mindre än 40 km/h ombord på en BornholmerFærgen-färja för de 67 km mellan Ronne och Ystad blir ett avkopplande stopp. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Du kanske till och med ångrar att du anlände till Ystad så snabbt!
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Ystad eller någon annanstans. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. Under överfarten Ronne-Ystad på BornholmerFærgen-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Du får en 360-graders utsikt över havet från hamnen i Ronne till Ystad, oavsett om du äter lunch eller kopplar av i någon av fartygets lounger. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.

Vilka bolag trafikerar mellan Ronne och Ystad?

Om du vill resa mellan Ronne och Ystad med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat BornholmerFærgen som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

BornholmerFærgen Ronne Ystad
BornholmerFærgen
BornholmerFærgen bedriver färjetrafik till Sverige och Danmark, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ronne och Ystad. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ronne-Ystad och boka en biljett från BornholmerFærgen mellan Ronne och Ystad. Mer information om BornholmerFærgen

Var avgår färjorna från i Ronne? Var anländer båtarna i Ystad?

Avgångshamn i Ronne

BornholmerFærgens färjor till Ystad avgår från följande hamnar i Ronne:

Ronne
Karta

Ankomsthamn i Ystad

BornholmerFærgen fartyg anländer till Ystad från följande hamnar:

Ystad
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Ronne och Ystad: BornholmerFærgen.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av BornholmerFærgen.

Innan du bokar, jämför priserna på BornholmerFærgen på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Ronne Ystad kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Ronne och Ystad reser du 67 km.

Hur är färjeöverfarten från Ronne till Ystad?

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Ronne och Ystad kan se ut. För att hjälpa dig att fördjupa dig i atmosfären på en färjekryssning med BornholmerFærgen, förklarar vi här de olika stegen på resan, från ombordstigning i Ronne till avstigning i Ystad. Du hittar också praktisk information om Ronne och Ystad.

Redo för ombordstigning i Ronne

Innan din färjeresa med Ronne Ystad börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Presentation i hamnen i Ronne / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med BornholmerFærgen) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Ronne. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Ronne - Ystad / Gå till BornholmerFærgen-diskarna i Ronne färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Ystad / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Ronne som uppmanar dig att gå ombord. Om du reser med bil kommer BornholmerFærgen-personal att ge dig instruktioner om hur du går ombord och parkerar ditt fordon på fartyget.

Ombord på färjan från Ronne till Ystad

På BornholmerFærgen-fartyget har alla sin egen resefilosofi. Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Ystad är i sikte, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Ystad:

  • Närmar sig Ystads hamn / Besättningen kommer inte att ge dig tillträde till garaget för att hämta ditt fordon förrän båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Ystad från ytterdäcket.
  • Om du sitter i en hytt. / Om du har rest från Ronne till Ystad i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Ystad.
  • Lämna fartyget och utforska Ystad / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Ystad. Äntligen börjar din vistelse i Ystad på allvar!
Färja Ronne Ystad - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ronne till Ystad

Vad kan man besöka och göra i Ystad?

En av Ystads mest ikoniska attraktioner är Gamla stan, med sin välbevarade medeltida arkitektur. Ta en promenad genom de smala gatorna och beundra 1500-talshusen, och besök sedan St Mary's Church, en magnifik gotisk byggnad från 1200-talet. Historiefantaster kommer också att uppskatta det regionala historiska museet, som har utställningar om regionens historia.

Ystad är också känt som platsen för den svenske författaren Henning Mankells kriminalromaner med den berömde detektiven Kurt Wallander. Litteraturälskare kan besöka Wallander-museet, som berättar om den fascinerande världen i dessa bästsäljande romaner. Om du är ett fan av TV-serien kan du till och med delta i en guidad tur på inspelningsplatserna.

Området runt Ystad erbjuder också gott om möjligheter till utflykter. I närheten av staden ligger naturreservatet Ystad Sandskog, där du kan vandra genom de vackra skogarna, titta på fåglarna och njuta av naturens lugn. För strandälskare erbjuder regionens fina sandstränder, som Ystad Saltsjöbad, en idealisk plats att koppla av och simma under sommarmånaderna.

När det gäller transport är Ystad väl anslutet. Staden har en järnvägsstation, där du kan ta tåg till andra svenska städer som Malmö och Köpenhamn i Danmark. För att utforska omgivningarna kan du hyra en bil eller resa med buss.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid