Resa med båt från Rostock till Gotland

Att resa med färja från Rostock till Gotland är ett utmärkt val! Rostock Gotland-färjor körs av 1 rederier (Hansa Destinations) som trafikerar hamnarna i Visby och Rostock.

För att vara säker på att hitta en billig Rostock Gotland båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Hansa Destinations.

Färja Rostock Gotland i siffror

Länder
Tyskland
Sverige
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Rostock Gotland färjerutter

Letar du efter en Rostock till Gotland färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Rostock och Gotland. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Hansa Destinations erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Rostock eller Visby använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Rostock Gotland färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Hansa Destinations. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Rostock och Gotland!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Rostock Gotland - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Rostock till Gotland

Gotland: Ankomst med färja från Rostock och utforskning av regionen

Hamnarna i Nynäshamn och Oskarshamn är de viktigaste avgångsplatserna för färjor till Gotland. Om du reser från Stockholm är Nynäshamn det bästa valet eftersom det bara är en timmes bilresa bort. Destination Gotlands färjor avgår regelbundet från båda hamnarna och erbjuder flexibla och prisvärda resealternativ.

När du väl är ombord kan du njuta av den panoramiska utsikten över Östersjön medan du kopplar av i de bekväma gemensamma utrymmena. Om du reser på sommaren kan du också njuta av uteserveringarna för att njuta av solen och havsluften.

Gotland: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att besöka Gotland är på sommaren, från juni till augusti. Under denna period har ön behagliga temperaturer på mellan 15°C och 25°C i genomsnitt. Dagarna är långa, med upp till 18 soltimmar per dag, vilket ger dig gott om tid att utforska öns många attraktioner. De varma, milda temperaturerna gör det också möjligt att simma i Östersjöns vatten.

Å andra sidan är den sämsta tiden att besöka Gotland på vintern, från december till februari. Temperaturerna sjunker avsevärt och ligger i genomsnitt mellan -4°C och 2°C. Väderförhållandena kan vara svåra, med starka vindar och ofta snöfall. De flesta turistattraktioner är stängda under denna period, och det kan vara svårt att ta sig runt ön på grund av snöiga eller isiga vägar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None