Rekommenderad rutt
Vibo Valentia
Resa direkt till Vulcano med färja
Vulcano
Se priser
Alternativa rutter
Vibo Valentia
Resa med tåg, buss, samåkning, färja till Milazzo
Milazzo
Resa med färja till Vulcano
Vulcano
Se priser

Hur tar man sig från Vibo Valentia till Vulcano med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Vibo Valentia till Vulcano? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Vibo Valentia till Vulcano är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Vibo Valentia till Vulcano, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Vibo Valentia till Vulcano så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Vibo Valentia Vulcano som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Vibo Valentia till Vulcano behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Vibo Valentia till Vulcano

Avgångshamn
Vibo Valentia
Italien
Calabria
Ankomsthamn
Vulcano
Italien
Eoliska öarna
Avstånd
103 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
3 timmar 40 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Vibo Valentia Vulcano: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Vibo Valentia till Vulcano kan du hitta biljetter från 463 kr för en person om du reser utan bil till 463 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Vibo Valentia till Vulcano är 463 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Vibo Valentia till Vulcano är 3 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 30 minuter att nå Vulcano, medan de snabbaste båtarna anländer till Vulcano på 3 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Vibo Valentia kl 16:00.

Genomsnittspris för en Vibo Valentia till Vulcano färjeöverfart
463 kr
Prisintervall för färjor Vibo Valentia Vulcano (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
463 kr - 463 kr
Genomsnittlig överfartstid Vibo Valentia Vulcano
3 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Vulcano
16:00
Ankomsttid för första färjan till Vulcano
19:30

Vilka bolag trafikerar mellan Vibo Valentia och Vulcano?

Om du vill resa mellan Vibo Valentia och Vulcano med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Vibo Valentia Vulcano
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Vibo Valentia-Vulcano och boka en biljett från Liberty Lines mellan Vibo Valentia och Vulcano. Liberty Lines kör 2 överfarter i veckan till Vulcano från Vibo Valentia och restiden är 3 timmar 40 minuter. Mer information om Liberty Lines
3 timmar 40 minuter
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Vibo Valentia? Var anländer båtarna i Vulcano?

Avgångshamn i Vibo Valentia

Liberty Liness färjor till Vulcano avgår från följande hamnar i Vibo Valentia:

Vibo Valentia
Karta

Ankomsthamn i Vulcano

Liberty Lines fartyg anländer till Vulcano från följande hamnar:

Vulcano
Karta
Andra alternativa avgångar från Vibo Valentia till Vulcano
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Vibo Valentia till Vulcano tar det minst 3 timmar 40 minuter att täcka de 103 km mellan Vibo Valentia och Vulcano.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Vibo Valentia och Vulcano på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Vibo Valentia och Vulcano.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Vibo Valentia och Vulcano: Liberty Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

För att åka med båt från Vibo Valentia till Vulcano kan du hitta priser från 463 kr för det lägsta, till 463 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 463 kr.

Den första färjan avgår från Vibo Valentia kl 16:00 till Vulcano.

Färja Vibo Valentia Vulcano - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Vibo Valentia till Vulcano

Vad kan man besöka och göra i Vulcano?

En av Vulcanos huvudattraktioner är utan tvekan den aktiva vulkanen Gran Cratere. Du kan klättra upp till toppen för en hisnande utsikt över ön och det omgivande området. Klättringen kan vara lite knepig, men det är väl värt det för den som älskar äventyr. Se till att du har lämpliga kläder och följ de lokala guidernas råd.

För en stunds avkoppling får du inte missa Vulcanos varma källor, som är kända för sina läkande egenskaper. Du kan bada i det svavelrika vattnet, som anses vara bra för hudens hälsa.

Om du hellre vill upptäcka öns naturrikedomar kan du besöka kusten med magnifika svarta sandstränder och extraordinära klippformationer. Du kan också utforska Vulcanos naturreservat, som är hem för en mängd olika flora och fauna. Glöm inte att beundra månlandskapet runt omkring dig.

När det gäller lokaltrafiken är Vulcano en liten ö som man lätt kan utforska till fots. Men det finns också cyklar och skotrar att hyra för den som vill utforska snabbare och längre bort. Om du vill ta dig till de andra öarna i skärgården finns det regelbundna färjeturer från Vulcanos hamn.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid