Milazzo
Resa direkt till Vulcano med färja
Vulcano
Se priser

Hur tar man sig från Milazzo till Vulcano med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Milazzo till Vulcano? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Milazzo till Vulcano är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Milazzo till Vulcano, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Milazzo till Vulcano så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Milazzo Vulcano som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines eller Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Milazzo till Vulcano behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Milazzo till Vulcano

Avgångshamn
Milazzo
Italien
Sicilien
Ankomsthamn
Vulcano
Italien
Eoliska öarna
Avstånd
33 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
15 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
40 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Milazzo Vulcano: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Milazzo till Vulcano kan du hitta biljetter från 185 kr för en person om du reser utan bil till 1214 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Milazzo till Vulcano är 451 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Milazzo till Vulcano är 1 timmar 9 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 50 minuter att nå Vulcano, medan de snabbaste båtarna anländer till Vulcano på 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Milazzo kl 07:00. Den sista båten till Vulcano avgår från hamnen i Milazzo kl 18:00.

Genomsnittspris för en Milazzo till Vulcano färjeöverfart
451 kr
Prisintervall för färjor Milazzo Vulcano (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
185 kr - 1214 kr
Genomsnittlig överfartstid Milazzo Vulcano
1 timmar 9 minuter
Avgångstid för första färjan till Vulcano
07:00
Tid då sista färjan avgår till Vulcano
18:00
Ankomsttid för första färjan till Vulcano
07:45
Ankomsttid för sista färjan till Vulcano
19:15

Varför ta en färja från Milazzo till Vulcano?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Milazzo till Vulcano vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Vulcano. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Milazzo till Vulcano är ett idealiskt sätt att resa.

För att få lite havsluft
Havets hälsofördelar är sedan länge bevisade. Under överfarten Milazzo-Vulcano kan du gå ut på Liberty Lines eller Siremar-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Vulcano full av energi.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Du får en 360-graders utsikt över havet från hamnen i Milazzo till Vulcano, oavsett om du äter lunch eller kopplar av i någon av fartygets lounger. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
Ta med dig obegränsat med bagage
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. På Milazzo Vulcano-färjan får du ta med dig så mycket bagage som du vill, inom ramen för fordonets kapacitet. Om du reser som fotgängare kan villkoren vara mer restriktiva eftersom du måste bära ditt bagage med dig tills du anländer till Vulcano. Det är dock tillrådligt att fråga besättningen på Liberty Lines eller Siremar, eftersom det ofta finns bagageförvaringsskåp där passagerarna kan förvara sitt bagage under överfarten.

Vilka bolag trafikerar mellan Milazzo och Vulcano?

Om du vill resa mellan Milazzo och Vulcano med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines eller Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Milazzo Vulcano
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Milazzo-Vulcano och boka en biljett från Liberty Lines mellan Milazzo och Vulcano. Liberty Lines kör 15 överfarter per dag till Vulcano från Milazzo och restiden är 40 minuter. Mer information om Liberty Lines
40 minuter
15 överfarter per dag
Siremar Milazzo Vulcano
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Milazzo-Vulcano och boka en biljett från Siremar mellan Milazzo och Vulcano. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Milazzo? Var anländer båtarna i Vulcano?

Avgångshamn i Milazzo

Liberty Lines eller Siremars färjor till Vulcano avgår från följande hamnar i Milazzo:

Milazzo
Karta

Ankomsthamn i Vulcano

Siremar eller Liberty Lines fartyg anländer till Vulcano från följande hamnar:

Vulcano
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Milazzo till Vulcano tar det minst 40 minuter att täcka de 33 km mellan Milazzo och Vulcano.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Milazzo och Vulcano på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines och Siremar). Det finns för närvarande 15 överfarter per dag mellan Milazzo och Vulcano.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Milazzo och Vulcano: Liberty Lines och Siremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

Under din överfart mellan Milazzo och Vulcano reser du 33 km.

För att åka med båt från Milazzo till Vulcano kan du hitta priser från 185 kr för det lägsta, till 1214 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 451 kr.

Den första färjan avgår från Milazzo kl 07:00 till Vulcano.

Den sista färjan till Vulcano avgår vanligtvis från Milazzo kl 18:00.

Färja Milazzo Vulcano - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Milazzo till Vulcano

Vad kan man besöka och göra i Vulcano?

En av Vulcanos huvudattraktioner är utan tvekan den aktiva vulkanen Gran Cratere. Du kan klättra upp till toppen för en hisnande utsikt över ön och det omgivande området. Klättringen kan vara lite knepig, men det är väl värt det för den som älskar äventyr. Se till att du har lämpliga kläder och följ de lokala guidernas råd.

För en stunds avkoppling får du inte missa Vulcanos varma källor, som är kända för sina läkande egenskaper. Du kan bada i det svavelrika vattnet, som anses vara bra för hudens hälsa.

Om du hellre vill upptäcka öns naturrikedomar kan du besöka kusten med magnifika svarta sandstränder och extraordinära klippformationer. Du kan också utforska Vulcanos naturreservat, som är hem för en mängd olika flora och fauna. Glöm inte att beundra månlandskapet runt omkring dig.

När det gäller lokaltrafiken är Vulcano en liten ö som man lätt kan utforska till fots. Men det finns också cyklar och skotrar att hyra för den som vill utforska snabbare och längre bort. Om du vill ta dig till de andra öarna i skärgården finns det regelbundna färjeturer från Vulcanos hamn.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid