Rekommenderad rutt
Valverde
Resa direkt till Los Cristianos med färja
Los Cristianos
Se priser
Alternativa rutter
Valverde
Resa med flyg till Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Resa med färja till Los Cristianos
Los Cristianos
Se priser

Hur tar man sig från Valverde till Los Cristianos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Valverde till Los Cristianos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Valverde till Los Cristianos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Valverde till Los Cristianos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Valverde till Los Cristianos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Naviera Armas eller Fred Olsen Express. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Valverde Los Cristianos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Armas-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Valverde till Los Cristianos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Valverde till Los Cristianos

Avgångshamn
Valverde
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Los Cristianos
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
121 km
Färjerederier
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Valverde Los Cristianos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Valverde till Los Cristianos kan du hitta biljetter från 601 kr för en person om du reser utan bil till 1353 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Valverde till Los Cristianos är 960 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Valverde till Los Cristianos är 2 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 30 minuter att nå Los Cristianos, medan de snabbaste båtarna anländer till Los Cristianos på 2 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Valverde kl 07:00. Den sista båten till Los Cristianos avgår från hamnen i Valverde kl 15:30.

Genomsnittspris för en Valverde till Los Cristianos färjeöverfart
960 kr
Prisintervall för färjor Valverde Los Cristianos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
601 kr - 1353 kr
Genomsnittlig överfartstid Valverde Los Cristianos
2 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Los Cristianos
07:00
Tid då sista färjan avgår till Los Cristianos
15:30
Ankomsttid för första färjan till Los Cristianos
09:30
Ankomsttid för sista färjan till Los Cristianos
18:00

Vilka bolag trafikerar mellan Valverde och Los Cristianos?

Om du vill resa mellan Valverde och Los Cristianos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Armas som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Armas Valverde Los Cristianos
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Valverde-Los Cristianos och boka en biljett från Naviera Armas mellan Valverde och Los Cristianos. Naviera Armas kör 7 överfarter i veckan till Los Cristianos från Valverde och restiden är 2 timmar 20 minuter. Mer information om Naviera Armas
2 timmar 20 minuter
7 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Valverde? Var anländer båtarna i Los Cristianos?

Avgångshamn i Valverde

Naviera Armass färjor till Los Cristianos avgår från följande hamnar i Valverde:

la Estaca
Karta

Ankomsthamn i Los Cristianos

Naviera Armas fartyg anländer till Los Cristianos från följande hamnar:

los Cristianos
Karta
Andra alternativa avgångar från Valverde till Los Cristianos
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Valverde till Los Cristianos tar det minst 2 timmar 20 minuter att täcka de 121 km mellan Valverde och Los Cristianos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Valverde och Los Cristianos på vintern) och färjerederiet (Naviera Armas). Det finns för närvarande 7 överfarter i veckan mellan Valverde och Los Cristianos.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Valverde och Los Cristianos: Naviera Armas.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Naviera Armas, Fred Olsen Express.

För att åka med båt från Valverde till Los Cristianos kan du hitta priser från 601 kr för det lägsta, till 1353 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 960 kr.

Den första färjan avgår från Valverde kl 07:00 till Los Cristianos.

Den sista färjan till Los Cristianos avgår vanligtvis från Valverde kl 15:30.

Färja Valverde Los Cristianos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Valverde till Los Cristianos

Vad kan man besöka och göra i Los Cristianos?

Den största attraktionen i Los Cristianos är utan tvekan stranden, Playa de Los Cristianos, som är känd för sin gyllene sand och sitt kristallklara vatten. Vattensportentusiaster kommer också att hitta mycket att göra här, med aktiviteter som dykning, surfing och vindsurfing. Hamnen i Los Cristianos är också mycket livlig, med färjor som avgår till närliggande öar som La Gomera och La Palma.

I närheten av Los Cristianos kan man besöka Teide nationalpark, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Parken domineras av Mount Teide, Spaniens högsta topp, och bjuder på spektakulära vulkaniska landskap och hisnande vyer. Du kan också vandra genom de frodiga skogarna i Anaga, utforska de pittoreska byarna Masca och Garachico, eller koppla av i det termiska vattnet i Los Baños de La Orotava.

När det gäller lokaltrafiken har Los Cristianos ett väl utbyggt bussnät som förbinder staden med andra populära resmål på ön. Du kan också ta en taxi för att ta dig runt snabbare och bekvämare. Om du vill utforska området i din egen takt rekommenderar vi att du hyr en bil, så att du enkelt kan ta dig runt och upptäcka öns alla dolda skatter.

Los Cristianos är en idealisk destination för strand- och solälskare, men här finns också gott om möjligheter att utforska och upptäcka. Oavsett om du är ute efter avkoppling eller äventyr kommer den här charmiga staden att övertyga dig med sin livliga atmosfär, fantastiska natur och välkomnande atmosfär.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid