Santa Cruz de La Palma
Resa direkt till Los Cristianos med färja
Los Cristianos
Se priser

Hur tar man sig från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Naviera Armas eller Fred Olsen Express. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Santa Cruz de La Palma Los Cristianos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Armas eller Fred Olsen Express-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos

Avgångshamn
Santa Cruz de La Palma
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Los Cristianos
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
125 km
Färjerederier
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frekvens av överfarter
2 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
2 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Santa Cruz de La Palma Los Cristianos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos kan du hitta biljetter från 520 kr för en person om du reser utan bil till 1492 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos är 960 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos är 2 timmar 48 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 15 minuter att nå Los Cristianos, medan de snabbaste båtarna anländer till Los Cristianos på 2 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Santa Cruz de La Palma kl 04:00. Den sista båten till Los Cristianos avgår från hamnen i Santa Cruz de La Palma kl 17:00.

Genomsnittspris för en Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos färjeöverfart
960 kr
Prisintervall för färjor Santa Cruz de La Palma Los Cristianos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
520 kr - 1492 kr
Genomsnittlig överfartstid Santa Cruz de La Palma Los Cristianos
2 timmar 48 minuter
Avgångstid för första färjan till Los Cristianos
04:00
Tid då sista färjan avgår till Los Cristianos
17:00
Ankomsttid för första färjan till Los Cristianos
07:15
Ankomsttid för sista färjan till Los Cristianos
19:30

Varför ta en färja från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Los Cristianos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos är ett idealiskt sätt att resa.

Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. På sträckan Santa Cruz de La Palma-Los Cristianos ombord på Naviera Armas eller Fred Olsen Express-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Santa Cruz de La Palma kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Dina barn kommer att minnas färjeutflykten från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos länge.
För att få lite havsluft
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Santa Cruz de La Palma-Los Cristianos kan du gå ut på Naviera Armas eller Fred Olsen Express-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Los Cristianos full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Santa Cruz de La Palma och Los Cristianos?

Om du vill resa mellan Santa Cruz de La Palma och Los Cristianos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Armas eller Fred Olsen Express som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Armas Santa Cruz de La Palma Los Cristianos
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Santa Cruz de La Palma-Los Cristianos och boka en biljett från Naviera Armas mellan Santa Cruz de La Palma och Los Cristianos. Naviera Armas kör 6 överfarter i veckan till Los Cristianos från Santa Cruz de La Palma och restiden är 3 timmar 30 minuter. Mer information om Naviera Armas
3 timmar 30 minuter
6 överfarter i veckan
Fred Olsen Express Santa Cruz de La Palma Los Cristianos
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express är ett färjerederi med säte i Las Palmas, Kanarieöarna, som erbjuder avgångar till olika destinationer i Spanien och Portugal. På Vivanoda kan du jämföra priser för Santa Cruz de La Palma-Los Cristianos och boka en biljett från Fred Olsen Express mellan Santa Cruz de La Palma och Los Cristianos. Fred Olsen Express kör 11 överfarter i veckan till Los Cristianos från Santa Cruz de La Palma och restiden är 2 timmar 30 minuter. Mer information om Fred Olsen Express
2 timmar 30 minuter
11 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Santa Cruz de La Palma? Var anländer båtarna i Los Cristianos?

Avgångshamn i Santa Cruz de La Palma

Naviera Armas eller Fred Olsen Expresss färjor till Los Cristianos avgår från följande hamnar i Santa Cruz de La Palma:

Santa Cruz de La Palma
Karta

Ankomsthamn i Los Cristianos

Fred Olsen Express eller Naviera Armas fartyg anländer till Los Cristianos från följande hamnar:

los Cristianos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos tar det minst 2 timmar 30 minuter att täcka de 125 km mellan Santa Cruz de La Palma och Los Cristianos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Santa Cruz de La Palma och Los Cristianos på vintern) och färjerederiet (Naviera Armas och Fred Olsen Express). Det finns för närvarande 2 överfarter per dag mellan Santa Cruz de La Palma och Los Cristianos.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Santa Cruz de La Palma och Los Cristianos: Naviera Armas och Fred Olsen Express.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Under din överfart mellan Santa Cruz de La Palma och Los Cristianos reser du 125 km.

För att åka med båt från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos kan du hitta priser från 520 kr för det lägsta, till 1492 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 960 kr.

Den första färjan avgår från Santa Cruz de La Palma kl 04:00 till Los Cristianos.

Den sista färjan till Los Cristianos avgår vanligtvis från Santa Cruz de La Palma kl 17:00.

Färja Santa Cruz de La Palma Los Cristianos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Santa Cruz de La Palma till Los Cristianos

Vad kan man besöka och göra i Los Cristianos?

Den största attraktionen i Los Cristianos är utan tvekan stranden, Playa de Los Cristianos, som är känd för sin gyllene sand och sitt kristallklara vatten. Vattensportentusiaster kommer också att hitta mycket att göra här, med aktiviteter som dykning, surfing och vindsurfing. Hamnen i Los Cristianos är också mycket livlig, med färjor som avgår till närliggande öar som La Gomera och La Palma.

I närheten av Los Cristianos kan man besöka Teide nationalpark, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Parken domineras av Mount Teide, Spaniens högsta topp, och bjuder på spektakulära vulkaniska landskap och hisnande vyer. Du kan också vandra genom de frodiga skogarna i Anaga, utforska de pittoreska byarna Masca och Garachico, eller koppla av i det termiska vattnet i Los Baños de La Orotava.

När det gäller lokaltrafiken har Los Cristianos ett väl utbyggt bussnät som förbinder staden med andra populära resmål på ön. Du kan också ta en taxi för att ta dig runt snabbare och bekvämare. Om du vill utforska området i din egen takt rekommenderar vi att du hyr en bil, så att du enkelt kan ta dig runt och upptäcka öns alla dolda skatter.

Los Cristianos är en idealisk destination för strand- och solälskare, men här finns också gott om möjligheter att utforska och upptäcka. Oavsett om du är ute efter avkoppling eller äventyr kommer den här charmiga staden att övertyga dig med sin livliga atmosfär, fantastiska natur och välkomnande atmosfär.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid