Rekommenderad rutt
Trieste
Resa direkt till Durres med färja
Durres
Se priser
Alternativa rutter
Trieste
Resa med färja, samåkning, buss till Ancona
Ancona
Resa med färja till Durres
Durres
Se priser
Trieste
Resa med samåkning, buss till Bari
Bari
Resa med färja till Durres
Durres
Se priser

Hur tar man sig från Trieste till Durres med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Trieste till Durres? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Trieste till Durres är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Trieste till Durres, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Trieste till Durres så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries eller European Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Trieste Durres som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Adria Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Trieste till Durres behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Trieste till Durres

Avgångshamn
Trieste
Italien
Friuli-Venezia Giulia
Ankomsthamn
Durres
Albanien
Avstånd
663 km
Färjerederier
Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
27 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Trieste och Durres?

Om du vill resa mellan Trieste och Durres med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Adria Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Adria Ferries Trieste Durres
Adria Ferries
Adria Ferries bedriver färjetrafik till Italien och Albanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Trieste och Durres. På Vivanoda kan du jämföra priser för Trieste-Durres och boka en biljett från Adria Ferries mellan Trieste och Durres. Adria Ferries kör 1 överfarter i veckan till Durres från Trieste och restiden är 27 timmar. Mer information om Adria Ferries
27 timmar
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Trieste? Var anländer båtarna i Durres?

Avgångshamn i Trieste

Adria Ferriess färjor till Durres avgår från följande hamnar i Trieste:

Trieste
Karta

Ankomsthamn i Durres

Adria Ferries fartyg anländer till Durres från följande hamnar:

Durres
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Trieste till Durres tar det minst 27 timmar att täcka de 663 km mellan Trieste och Durres.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Trieste och Durres på vintern) och färjerederiet (Adria Ferries). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Trieste och Durres.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Trieste och Durres: Adria Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti.

Färja Trieste Durres - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Trieste till Durres

Vad kan man besöka och göra i Durres?

Durres är känt för sin romerska amfiteater, som går tillbaka till 2:a århundradet e.Kr. Den är en av de största på Balkan och väl värd ett besök. Besökare kan utforska de välbevarade ruinerna och föreställa sig livet i det antika Rom. Strax intill ligger Durres arkeologiska museum, som har en rik samling av artefakter som upptäckts under arkeologiska utgrävningar i regionen. Skulpturer, mynt och vardagsföremål finns utställda och ger en fascinerande inblick i Durres historia.

I närheten av Durres ligger också Durres slott, en fästning som byggdes på 600-talet av den bysantinske kejsaren Anastasius I. Från slottet har man en fantastisk utsikt över havet och staden, och här låg också den romerska amfiteatern. Besökare kan strosa längs de kullerstensbelagda gatorna och beundra de välbevarade murarna och tornen.

Om du åker lite längre ut från staden hittar du Durres strand, en lång sträcka med gyllene sand som kantas av strandbarer och restauranger. Stränderna i Durres är mycket populära bland både lokalbefolkning och turister och erbjuder möjligheter till bad, vattensporter eller bara avkoppling i solen.

När det gäller transport är Durres väl försett med kollektivtrafik. Du kan enkelt ta dig runt med de lokala bussarna, som förbinder staden med andra destinationer i Albanien. Du kan också hyra en bil för att utforska regionen i din egen takt, även om trafiken kan vara tung under vissa tider på dygnet. För att ta sig runt Durres-même kan du promenera eller ta en taxi.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid