Rekommenderad rutt
Bari
Resa direkt till Durres med färja
Durres
Se priser
Alternativa rutter
Bari
Resa med buss, samåkning, tåg till Ancona
Ancona
Resa med färja till Durres
Durres
Se priser

Hur tar man sig från Bari till Durres med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Bari till Durres? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Bari till Durres är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Bari till Durres, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Bari till Durres så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways eller Grandi Navi Veloci. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Bari Durres som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines eller European Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Bari till Durres behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Bari till Durres

Avgångshamn
Bari
Italien
Apulien
Ankomsthamn
Durres
Albanien
Avstånd
225 km
Färjerederier
Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti
Frekvens av överfarter
6 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
8 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Bari Durres: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Bari till Durres kan du hitta biljetter från 532 kr för en person om du reser utan bil till 2775 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Bari till Durres är 1353 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Bari till Durres är 9 timmar 50 minuter. De långsammaste färjorna tar 11 timmar att nå Durres, medan de snabbaste båtarna anländer till Durres på 8 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Bari kl 12:00. Den sista båten till Durres avgår från hamnen i Bari kl 23:59.

Genomsnittspris för en Bari till Durres färjeöverfart
1353 kr
Prisintervall för färjor Bari Durres (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
532 kr - 2775 kr
Genomsnittlig överfartstid Bari Durres
9 timmar 50 minuter
Avgångstid för första färjan till Durres
12:00
Tid då sista färjan avgår till Durres
23:59
Ankomsttid för första färjan till Durres
06:30
Ankomsttid för sista färjan till Durres
22:00

Varför ta en färja från Bari till Durres?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Bari till Durres vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Durres. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Bari till Durres är ett idealiskt sätt att resa.

Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Durres eller någon annanstans. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. Under överfarten Bari-Durres på Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Adriatica Traghetti-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Tjänsterna och frihetsgraden under en flygning är radikalt annorlunda!
Att ta sig tid blir ett nöje
Det är välkänt att vi lever i ett samhälle där allt måste gå fort, snabbare och snabbare. Ombord på en Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines eller European Seaways-färja får du en smidig start från Bari och seglar i mindre än 40 km/h till Durres. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Du kanske till och med tycker att din överfart Bari-Durres är lite för kort!
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Bari till Durres, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines eller European Seaways-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.

Vilka bolag trafikerar mellan Bari och Durres?

Om du vill resa mellan Bari och Durres med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines eller European Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Adria Ferries Bari Durres
Adria Ferries
Adria Ferries bedriver färjetrafik till Italien och Albanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Bari och Durres. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bari-Durres och boka en biljett från Adria Ferries mellan Bari och Durres. Adria Ferries kör 2 överfarter per dag till Durres från Bari och restiden är 8 timmar. Mer information om Adria Ferries
8 timmar
2 överfarter per dag
Adriatica Traghetti Bari Durres
Adriatica Traghetti
Adriatica Traghetti bedriver färjetrafik till Italien och Albanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Bari och Durres. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bari-Durres och boka en biljett från Adriatica Traghetti mellan Bari och Durres. Mer information om Adriatica Traghetti
Grandi Navi Veloci Bari Durres
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci är ett italienskt företag och en av de ledande aktörerna inom passagerartransport i Medelhavet. Det trafikerar Italien (Sicilien och Sardinien), Spanien, Tunisien, Algeriet, Frankrike och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bari-Durres och boka en biljett från Grandi Navi Veloci mellan Bari och Durres. Grandi Navi Veloci kör 12 överfarter i veckan till Durres från Bari och restiden är 9 timmar. Mer information om Grandi Navi Veloci
9 timmar
12 överfarter i veckan
Tirrenia di Navigazione Bari Durres
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione är ett färjerederi med säte i Cagliari, Sardinien. Företaget grundades 1946 och erbjuder överfarter till flera destinationer i Italien och Sardinien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bari-Durres och boka en biljett från Tirrenia di Navigazione mellan Bari och Durres. Mer information om Tirrenia di Navigazione
ANEK Lines Bari Durres
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Bari-Durres och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bari-Durres och boka en biljett från ANEK Lines mellan Bari och Durres. Mer information om ANEK Lines
European Seaways Bari Durres
European Seaways
European Seaways är ett färjerederi baserat i Europa som erbjuder överfarter till olika länder och regioner. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bari-Durres och boka en biljett från European Seaways mellan Bari och Durres. Mer information om European Seaways
Ventouris Ferries Bari Durres
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries är ett färjerederi baserat i Grekland som trafikerar olika destinationer i Grekland, Turkiet och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bari-Durres och boka en biljett från Ventouris Ferries mellan Bari och Durres. Ventouris Ferries kör 13 överfarter i veckan till Durres från Bari och restiden är 9 timmar. Mer information om Ventouris Ferries
9 timmar
13 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Bari? Var anländer båtarna i Durres?

Avgångshamn i Bari

Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines eller European Seawayss färjor till Durres avgår från följande hamnar i Bari:

Bari Molo San Vito 4
Karta

Ankomsthamn i Durres

Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Adriatica Traghetti fartyg anländer till Durres från följande hamnar:

Durres
Karta
Andra alternativa avgångar från Bari till Durres
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Bari till Durres tar det minst 8 timmar att täcka de 225 km mellan Bari och Durres.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Bari och Durres på vintern) och färjerederiet (Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines och European Seaways). Det finns för närvarande 6 överfarter per dag mellan Bari och Durres.

Det finns 7 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Bari och Durres: Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines och European Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti.

Innan du bokar, jämför priserna på Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Bari Durres kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Bari och Durres reser du 225 km.

För att åka med båt från Bari till Durres kan du hitta priser från 532 kr för det lägsta, till 2775 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1353 kr.

Den första färjan avgår från Bari kl 12:00 till Durres.

Den sista färjan till Durres avgår vanligtvis från Bari kl 23:59.

Hur är färjeöverfarten från Bari till Durres?

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Bari och Durres kan se ut. För att hjälpa dig att bättre sätta dig in i upplevelsen av en Bari Durres-kryssning ombord på Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways eller Grandi Navi Veloci har vi beskrivit de olika etapperna av resan från ombordstigning i Bari till avstigning i Durres. Du hittar också praktisk information om Bari och Durres.

Ombordstigning i Bari

Innan din färjeresa med Bari Durres börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Presentation i hamnen i Bari / Du bör anlända till hamnen i Bari i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Adriatica Traghetti-bolag. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Bari - Durres / Gå till Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Adriatica Traghetti-diskarna i Bari färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på fartyget till Durres / Från färjeterminalen i Bari uppmanas du att gå ombord på färjan genom de röstmeddelanden som sänds ut. Med bil följer du Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines eller European Seawayss personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på fartyget mellan Bari och Durres

På Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Adriatica Traghetti-fartygen finns det något för alla. Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Durres är i sikte, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Durres:

  • Närmar sig Durress hamn / Du får inte återvända till ditt fordon förrän färjan har stannat och lagt sig vid kajen i Durres Harbour. Det finns ingen anledning att skynda sig. Om du vill vänta rekommenderar vi att du tittar på infarten till Durress hamn från ytterdäcken.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Durres Harbour.
  • Lämna fartyget och Durres är ditt / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Durres. Äntligen börjar din vistelse i Durres på allvar!
Färja Bari Durres - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Bari till Durres

Vad kan man besöka och göra i Durres?

Durres är känt för sin romerska amfiteater, som går tillbaka till 2:a århundradet e.Kr. Den är en av de största på Balkan och väl värd ett besök. Besökare kan utforska de välbevarade ruinerna och föreställa sig livet i det antika Rom. Strax intill ligger Durres arkeologiska museum, som har en rik samling av artefakter som upptäckts under arkeologiska utgrävningar i regionen. Skulpturer, mynt och vardagsföremål finns utställda och ger en fascinerande inblick i Durres historia.

I närheten av Durres ligger också Durres slott, en fästning som byggdes på 600-talet av den bysantinske kejsaren Anastasius I. Från slottet har man en fantastisk utsikt över havet och staden, och här låg också den romerska amfiteatern. Besökare kan strosa längs de kullerstensbelagda gatorna och beundra de välbevarade murarna och tornen.

Om du åker lite längre ut från staden hittar du Durres strand, en lång sträcka med gyllene sand som kantas av strandbarer och restauranger. Stränderna i Durres är mycket populära bland både lokalbefolkning och turister och erbjuder möjligheter till bad, vattensporter eller bara avkoppling i solen.

När det gäller transport är Durres väl försett med kollektivtrafik. Du kan enkelt ta dig runt med de lokala bussarna, som förbinder staden med andra destinationer i Albanien. Du kan också hyra en bil för att utforska regionen i din egen takt, även om trafiken kan vara tung under vissa tider på dygnet. För att ta sig runt Durres-même kan du promenera eller ta en taxi.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid