Rekommenderad rutt
Toulon
Resa direkt till Alcudia med färja
Alcudia
Se priser
Alternativa rutter
Toulon
Resa med färja till Ciutadella de Menorca
Ciutadella de Menorca
Resa med färja till Alcudia
Alcudia
Se priser

Hur tar man sig från Toulon till Alcudia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Toulon till Alcudia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Toulon till Alcudia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Toulon till Alcudia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Toulon till Alcudia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Menorca Lines eller Trasmed. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Toulon Alcudia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Corsica Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Toulon till Alcudia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Toulon till Alcudia

Avgångshamn
Toulon
Frankrike
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Ankomsthamn
Alcudia
Spanien
Balearerna
Avstånd
432 km
Färjerederier
Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Menorca Lines, Trasmed
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Toulon och Alcudia?

Om du vill resa mellan Toulon och Alcudia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Corsica Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Corsica Ferries Toulon Alcudia
Corsica Ferries
Corsica Ferries är ett fransk-italienska färjerederi som trafikerar Korsika och Sardinien från det franska och italienska fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Toulon-Alcudia och boka en biljett från Corsica Ferries mellan Toulon och Alcudia. Mer information om Corsica Ferries

Var avgår färjorna från i Toulon? Var anländer båtarna i Alcudia?

Avgångshamn i Toulon

Corsica Ferriess färjor till Alcudia avgår från följande hamnar i Toulon:

Toulon - Gare Maritime Car Ferry
Karta

Från stationen

Om du anländer till Toulons järnvägsstation och vill ta dig till färjeterminalen finns det flera bekväma alternativ.

  1. Till fots: Detta alternativ är perfekt om du reser lätt med bagage på hjul eller inget bagage. När du lämnar stationen följer du skyltarna mot hamnen och går rakt fram i ca 1 km. Det tar ungefär en halvtimme.

  2. Med buss: Ett annat alternativ är att ta bussen till färjeterminalen från Toulons busstation, som ligger mittemot tågstationen. Linje 3 tar dig direkt till färjeterminalen på ca 15 minuter. Biljetterna kostar ca 1,50 €.

Från flygplatsen

Om du anländer till Toulon-Hyères flygplats och vill åka till Toulons färjeterminal finns det olika transportalternativ.

  1. Med taxi: Det snabbaste och bekvämaste alternativet är att ta en taxi direkt från flygplatsen. Resan till färjeterminalen i Toulon tar ca 25 minuter och kostar ca 40 €.

  2. Med skyttelbuss: Det går också en speciell skyttelbuss mellan flygplatsen och Toulons centrum. Från stadskärnan kan du enkelt ta dig till färjeterminalen till fots eller med kollektivtrafik.

Med bil från större vägar

Om du föredrar att komma med bil och nå färjeterminalen från de större vägarna, finns här detaljerade instruktioner:

  1. Från motorväg A50: Följ skyltarna mot Toulon Centre och fortsätt sedan längs Avenue du XVème Corps tills du når hamnen i Toulon. Följ skyltarna till färjeterminalen.

  2. Från motorväg A57: Ta avfarten Toulon Centre och följ sedan skyltarna mot hamnen i Toulon. Väl i hamnen, följ skyltarna till färjeterminalen.

Det är viktigt att notera att det finns parkering nära färjeterminalen, men den kan vara ganska dyr. Det är tillrådligt att ta reda på parkeringspriser och alternativ innan du anländer.

Ankomsthamn i Alcudia

Corsica Ferries fartyg anländer till Alcudia från följande hamnar:

La Alcudia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Toulon och Alcudia: Corsica Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Menorca Lines, Trasmed.

Färja Toulon Alcudia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Toulon till Alcudia

Vad kan man besöka och göra i Alcudia?

Alcudias huvudattraktion är dess historiska centrum, som omges av murar med anor från 1300-talet. Strosa längs de smala kullerstensgatorna och beundra stenhusen med sina blomfyllda balkonger. Missa inte heller de romerska ruinerna i Pollentia, bara några kilometer från staden. Denna arkeologiska utgrävningsplats är en av de viktigaste på ön och ger en fascinerande inblick i Mallorcas historia.

Alcudia erbjuder också magnifika stränder med fin sand och kristallklart vatten. Alcudias flera kilometer långa strand är en av öns mest populära. Här kan man koppla av i solen, simma i havet eller ägna sig åt olika vattensporter som vindsurfing, kajakpaddling eller dykning.

För att utforska Alcudias omgivningar har du ett antal transportalternativ. Cyklar är mycket populära här och du kan enkelt hyra en för att ta dig runt i området. Du kan också välja en hyrbil om du vill ha mer frihet att utforska området. Det finns också bussar som tar dig till andra städer på ön.

En annan sevärdhet i Alcudia-området är naturparken S'Albufera. Det är ett våtmarksnaturreservat som är hem för en mängd olika fåglar och växter. Du kan vandra genom parkens stigar och observera det magnifika naturlandskapet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid