Ciutadella de Menorca
Resa direkt till Alcudia med färja
Alcudia
Se priser

Hur tar man sig från Ciutadella de Menorca till Alcudia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ciutadella de Menorca till Alcudia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ciutadella de Menorca till Alcudia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ciutadella de Menorca till Alcudia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ciutadella de Menorca till Alcudia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines eller Trasmed. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ciutadella de Menorca Alcudia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ciutadella de Menorca till Alcudia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ciutadella de Menorca till Alcudia

Avgångshamn
Ciutadella de Menorca
Spanien
Balearerna
Ankomsthamn
Alcudia
Spanien
Balearerna
Avstånd
62 km
Färjerederier
Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed
Frekvens av överfarter
6 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Ciutadella de Menorca Alcudia: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Ciutadella de Menorca till Alcudia kan du hitta biljetter från 139 kr för en person om du reser utan bil till 2660 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Ciutadella de Menorca till Alcudia är 1584 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Ciutadella de Menorca till Alcudia är 1 timmar 27 minuter. De långsammaste färjorna tar 6 timmar att nå Alcudia, medan de snabbaste båtarna anländer till Alcudia på 1 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Ciutadella de Menorca kl 10:00. Den sista båten till Alcudia avgår från hamnen i Ciutadella de Menorca kl 21:00.

Genomsnittspris för en Ciutadella de Menorca till Alcudia färjeöverfart
1584 kr
Prisintervall för färjor Ciutadella de Menorca Alcudia (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
139 kr - 2660 kr
Genomsnittlig överfartstid Ciutadella de Menorca Alcudia
1 timmar 27 minuter
Avgångstid för första färjan till Alcudia
10:00
Tid då sista färjan avgår till Alcudia
21:00
Ankomsttid för första färjan till Alcudia
12:00
Ankomsttid för sista färjan till Alcudia
23:00

Varför ta en färja från Ciutadella de Menorca till Alcudia?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Ciutadella de Menorca till Alcudia vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Alcudia. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Ciutadella de Menorca till Alcudia är ett idealiskt sätt att resa.

Att ta sig tid blir ett nöje
Allt i vårt samhälle måste gå snabbt. Att segla i mindre än 40 km/h ombord på en Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries-färja för de 62 km mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia blir ett avkopplande stopp. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Du kanske till och med tycker att din överfart Ciutadella de Menorca-Alcudia är lite för kort!
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Du får en 360-graders utsikt över havet från hamnen i Ciutadella de Menorca till Alcudia, oavsett om du äter lunch eller kopplar av i någon av fartygets lounger. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Ciutadella de Menorca till Alcudia. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. På sträckan Ciutadella de Menorca-Alcudia ombord på Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. En helt annan upplevelse än att flyga!

Vilka bolag trafikerar mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia?

Om du vill resa mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Acciona Trasmediterránea Ciutadella de Menorca Alcudia
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ciutadella de Menorca-Alcudia och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia. Acciona Trasmediterránea kör 12 överfarter i veckan till Alcudia från Ciutadella de Menorca och restiden är 1 timmar 50 minuter. Mer information om Acciona Trasmediterránea
1 timmar 50 minuter
12 överfarter i veckan
Trasmed Ciutadella de Menorca Alcudia
Trasmed
Trasmed bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ciutadella de Menorca och Alcudia. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ciutadella de Menorca-Alcudia och boka en biljett från Trasmed mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia. Mer information om Trasmed
Menorca Lines Ciutadella de Menorca Alcudia
Menorca Lines
Menorca Lines bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ciutadella de Menorca och Alcudia. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ciutadella de Menorca-Alcudia och boka en biljett från Menorca Lines mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia. Mer information om Menorca Lines
Iscomar Ciutadella de Menorca Alcudia
Iscomar
Iscomar bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ciutadella de Menorca och Alcudia. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ciutadella de Menorca-Alcudia och boka en biljett från Iscomar mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia. Mer information om Iscomar
Baleària Ciutadella de Menorca Alcudia
Baleària
Baleària grundades 1997 och är ett färjerederi med säte i Valencia, Spanien. Det erbjuder överfarter till flera destinationer i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ciutadella de Menorca-Alcudia och boka en biljett från Baleària mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia. Baleària kör 4 överfarter per dag till Alcudia från Ciutadella de Menorca och restiden är 1 timmar 10 minuter. Mer information om Baleària
1 timmar 10 minuter
4 överfarter per dag
Corsica Ferries Ciutadella de Menorca Alcudia
Corsica Ferries
Corsica Ferries är ett fransk-italienska färjerederi som trafikerar Korsika och Sardinien från det franska och italienska fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ciutadella de Menorca-Alcudia och boka en biljett från Corsica Ferries mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia. Mer information om Corsica Ferries

Var avgår färjorna från i Ciutadella de Menorca? Var anländer båtarna i Alcudia?

Avgångshamn i Ciutadella de Menorca

Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferriess färjor till Alcudia avgår från följande hamnar i Ciutadella de Menorca:

Ciutadella
Karta
Ciutadella
Karta

Ankomsthamn i Alcudia

Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed eller Acciona Trasmediterránea fartyg anländer till Alcudia från följande hamnar:

La Alcudia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Ciutadella de Menorca till Alcudia tar det minst 1 timmar 10 minuter att täcka de 62 km mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia på vintern) och färjerederiet (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària och Corsica Ferries). Det finns för närvarande 6 överfarter per dag mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia.

Det finns 6 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària och Corsica Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed.

Innan du bokar, jämför priserna på Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Ciutadella de Menorca Alcudia kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Ciutadella de Menorca och Alcudia reser du 62 km.

För att åka med båt från Ciutadella de Menorca till Alcudia kan du hitta priser från 139 kr för det lägsta, till 2660 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1584 kr.

Den första färjan avgår från Ciutadella de Menorca kl 10:00 till Alcudia.

Den sista färjan till Alcudia avgår vanligtvis från Ciutadella de Menorca kl 21:00.

Hur är en färjeöverfart från Ciutadella de Menorca till Alcudia?

Det är inte alltid lätt att få en tydlig bild av hur en överfart från Ciutadella de Menorca till Alcudia kommer att vara, särskilt om du inte är bekant med detta transportsätt. För att hjälpa dig att fördjupa dig i atmosfären på en färjekryssning med Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines eller Trasmed, förklarar vi här de olika stegen på resan, från ombordstigning i Ciutadella de Menorca till avstigning i Alcudia. Du hittar också praktisk information om Ciutadella de Menorca och Alcudia.

Ombordstigning i Ciutadella de Menorca

Innan din färjeresa med Ciutadella de Menorca Alcudia börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Ankomsttid i Ciutadella de Menorcas hamn / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Ciutadella de Menorca. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning för överfarten Ciutadella de Menorca - Alcudia / Gå till Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed eller Acciona Trasmediterránea-diskarna i Ciutadella de Menorca färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du har en bil kan du checka in från fordonskön.
  • Ombordstigning på färjan till Alcudia / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Ciutadella de Menorca som uppmanar dig att gå ombord. Med bil följer du Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferriess personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på färjan från Ciutadella de Menorca till Alcudia

På Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària eller Corsica Ferries-fartyget har alla sin egen resefilosofi. Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Färjan närmar sig Alcudia, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Alcudia:

  • Närmar sig Alcudias hamn / Du kommer inte att kunna nå garaget förrän besättningen bjuder in dig. Det finns ingen anledning att skynda sig. Om du vill vänta rekommenderar vi att du tittar på infarten till Alcudias hamn från ytterdäcken.
  • Lämna din hytt. / Om du har rest från Ciutadella de Menorca till Alcudia i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Alcudia.
  • Lämna fartyget och utforska Alcudia / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Det går ännu snabbare som fotgängare. I Alcudia kommer du sannolikt att passera en tullkontroll. Äntligen börjar din vistelse i Alcudia på allvar!
Färja Ciutadella de Menorca Alcudia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ciutadella de Menorca till Alcudia

Vad kan man besöka och göra i Alcudia?

Alcudias huvudattraktion är dess historiska centrum, som omges av murar med anor från 1300-talet. Strosa längs de smala kullerstensgatorna och beundra stenhusen med sina blomfyllda balkonger. Missa inte heller de romerska ruinerna i Pollentia, bara några kilometer från staden. Denna arkeologiska utgrävningsplats är en av de viktigaste på ön och ger en fascinerande inblick i Mallorcas historia.

Alcudia erbjuder också magnifika stränder med fin sand och kristallklart vatten. Alcudias flera kilometer långa strand är en av öns mest populära. Här kan man koppla av i solen, simma i havet eller ägna sig åt olika vattensporter som vindsurfing, kajakpaddling eller dykning.

För att utforska Alcudias omgivningar har du ett antal transportalternativ. Cyklar är mycket populära här och du kan enkelt hyra en för att ta dig runt i området. Du kan också välja en hyrbil om du vill ha mer frihet att utforska området. Det finns också bussar som tar dig till andra städer på ön.

En annan sevärdhet i Alcudia-området är naturparken S'Albufera. Det är ett våtmarksnaturreservat som är hem för en mängd olika fåglar och växter. Du kan vandra genom parkens stigar och observera det magnifika naturlandskapet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid