Rekommenderad rutt
Syros
Resa direkt till Lavrio med färja
Lavrio
Se priser
Alternativa rutter
Syros
Resa med färja till Kea
Kea
Resa med färja till Lavrio
Lavrio
Se priser
Syros
Resa med färja till Tinos
Tinos
Resa med färja till Lavrio
Lavrio
Se priser

Hur tar man sig från Syros till Lavrio med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Syros till Lavrio? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Syros till Lavrio är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Syros till Lavrio, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Syros till Lavrio så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries eller Aegean Speed Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Syros Lavrio som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Syros till Lavrio behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Syros till Lavrio

Avgångshamn
Syros
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Lavrio
Grekland
Attica
Avstånd
99 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Syros Lavrio: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Syros till Lavrio kan du hitta biljetter från 208 kr för en person om du reser utan bil till 1133 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Syros till Lavrio är 520 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Syros till Lavrio är 4 timmar 45 minuter. De långsammaste färjorna tar 5 timmar 15 minuter att nå Lavrio, medan de snabbaste båtarna anländer till Lavrio på 3 timmar 25 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Syros kl 07:00. Den sista båten till Lavrio avgår från hamnen i Syros kl 10:15.

Genomsnittspris för en Syros till Lavrio färjeöverfart
520 kr
Prisintervall för färjor Syros Lavrio (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
208 kr - 1133 kr
Genomsnittlig överfartstid Syros Lavrio
4 timmar 45 minuter
Avgångstid för första färjan till Lavrio
07:00
Tid då sista färjan avgår till Lavrio
10:15
Ankomsttid för första färjan till Lavrio
11:25
Ankomsttid för sista färjan till Lavrio
15:20

Varför ta en färja från Syros till Lavrio?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Syros till Lavrio vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Lavrio. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Syros till Lavrio är ett idealiskt sätt att resa.

Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Omvänt är en Syros Lavrio-båtresa extremt avkopplande. Färjor som drivs av Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du anländer till Lavrio utan stress och helt avslappnad.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Du får en 360-graders utsikt över havet från hamnen i Syros till Lavrio, oavsett om du äter lunch eller kopplar av i någon av fartygets lounger. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Varje minut av överfarten Syros-Lavrio, från ombordstigning i hamnen i Syros till avstigning i Lavrio, står kvalificerad och leende personal från Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. Du kan hitta en "informationspunkt" på fartyget, oftast på huvuddäcket.

Vilka bolag trafikerar mellan Syros och Lavrio?

Om du vill resa mellan Syros och Lavrio med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Syros Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Syros-Lavrio och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Syros och Lavrio. Hellenic Seaways kör 2 överfarter i veckan till Lavrio från Syros och restiden är 5 timmar 10 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
5 timmar 10 minuter
2 överfarter i veckan
ANEK Lines Syros Lavrio
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Syros-Lavrio och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Syros-Lavrio och boka en biljett från ANEK Lines mellan Syros och Lavrio. Mer information om ANEK Lines
Sea Jets Syros Lavrio
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Syros-Lavrio och boka en biljett från Sea Jets mellan Syros och Lavrio. Mer information om Sea Jets

Var avgår färjorna från i Syros? Var anländer båtarna i Lavrio?

Avgångshamn i Syros

Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jetss färjor till Lavrio avgår från följande hamnar i Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Karta

Ankomsthamn i Lavrio

Sea Jets, ANEK Lines eller Hellenic Seaways fartyg anländer till Lavrio från följande hamnar:

Lavrio
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Syros till Lavrio tar det minst 5 timmar 10 minuter att täcka de 99 km mellan Syros och Lavrio.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Syros och Lavrio på vintern) och färjerederiet (Hellenic Seaways, ANEK Lines och Sea Jets). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Syros och Lavrio.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Syros och Lavrio: Hellenic Seaways, ANEK Lines och Sea Jets.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines.

Innan du bokar, jämför priserna på Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Syros Lavrio kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Syros och Lavrio reser du 99 km.

För att åka med båt från Syros till Lavrio kan du hitta priser från 208 kr för det lägsta, till 1133 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 520 kr.

Den första färjan avgår från Syros kl 07:00 till Lavrio.

Den sista färjan till Lavrio avgår vanligtvis från Syros kl 10:15.

Hur är en färjeöverfart från Syros till Lavrio?

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Syros och Lavrio kan se ut. För att hjälpa dig att fördjupa dig i atmosfären på en färjekryssning med Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries eller Aegean Speed Lines, förklarar vi här de olika stegen på resan, från ombordstigning i Syros till avstigning i Lavrio. Du hittar också praktisk information om Syros och Lavrio.

Ombordstigning i Syros

Innan du beger dig iväg på din färjeresa från Syros Lavrio med färja, finns här några steg att ta innan du går ombord:

  • Ankomsttid i Syross hamn / Du bör anlända till färjeterminalen i Syros inom den tidsgräns som Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets har fastställt. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning för överfarten Syros - Lavrio / Gå till Sea Jets, ANEK Lines eller Hellenic Seaways-diskarna i Syros färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Lavrio / Informationsmeddelanden sänds i Syros färjeterminal för att uppmana dig att gå ombord. Med bil följer du Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jetss personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på färjan från Syros till Lavrio

På Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets-fartyget har alla sin egen resefilosofi. Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Färjan närmar sig Lavrio, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Lavrio:

  • Närmar sig Lavrios hamn / Du får endast tillträde till garaget när båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Lavrio från ytterdäcket.
  • Lämna din hytt. / Om du har rest från Syros till Lavrio i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Lavrio.
  • Lämna fartyget och utforska Lavrio / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Det går ännu snabbare som fotgängare. Tullpersonalen i Lavrios hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen börjar din vistelse i Lavrio på allvar!
Färja Syros Lavrio - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Syros till Lavrio

Vad kan man besöka och göra i Lavrio?

En av de viktigaste sevärdheterna att besöka i Lavrio är Thorikos teater. Det är en gammal grekisk teater från 500-talet f.Kr. som ligger nära staden. Det är en imponerande historisk plats som erbjuder panoramautsikt över det omgivande området.

En annan stor sevärdhet i Lavrio är Lavrios arkeologiska museum. Museet visar fascinerande artefakter från regionens arkeologiska utgrävningar. Här kan du beundra keramik, statyer och andra föremål från antiken.

Området runt Lavrio är också fullt av vackra stränder, perfekta för avkoppling och simning. Bland de mest populära stränderna finns Pountazeza och Thorikos. Egeiska havet är kristallblått och kustlandskapet är magnifikt.

När det gäller lokala transporter är Lavrio lätt att nå med bil eller buss från Aten. Det är också möjligt att ta en färja från Lavrio till några av grannöarna, till exempel Kea och Kythnos. Väl framme är det bäst att utforska staden till fots, men det finns också taxibilar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid