Kea
Resa direkt till Lavrio med färja
Lavrio
Se priser

Hur tar man sig från Kea till Lavrio med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kea till Lavrio? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kea till Lavrio är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kea till Lavrio, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kea till Lavrio så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kea Lavrio som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kea till Lavrio behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kea till Lavrio

Avgångshamn
Kea
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Lavrio
Grekland
Attica
Avstånd
26 km
Färjerederier
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kea Lavrio: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kea till Lavrio kan du hitta biljetter från 139 kr för en person om du reser utan bil till 729 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kea till Lavrio är 335 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kea till Lavrio är 55 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar att nå Lavrio, medan de snabbaste båtarna anländer till Lavrio på 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kea kl 12:10. Den sista båten till Lavrio avgår från hamnen i Kea kl 14:20.

Genomsnittspris för en Kea till Lavrio färjeöverfart
335 kr
Prisintervall för färjor Kea Lavrio (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
139 kr - 729 kr
Genomsnittlig överfartstid Kea Lavrio
55 minuter
Avgångstid för första färjan till Lavrio
12:10
Tid då sista färjan avgår till Lavrio
14:20
Ankomsttid för första färjan till Lavrio
12:55
Ankomsttid för sista färjan till Lavrio
15:20

Varför ta en färja från Kea till Lavrio?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kea till Lavrio vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Lavrio. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kea till Lavrio är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Du får en 360-graders utsikt över havet från hamnen i Kea till Lavrio, oavsett om du äter lunch eller kopplar av i någon av fartygets lounger. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
Att resa med tåg, flyg eller buss med din cykel blir ofta en mardröm eftersom den är så besvärlig att bära. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du reser från Kea till Lavrio i lugn och ro, utan att behöva vara rädd för att din motorcykel ska skadas. Du stiger på din cykel i Lavrio för att gå av båten.
För att få lite havsluft
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Kea-Lavrio kan du gå ut på ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Lavrio full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Kea och Lavrio?

Om du vill resa mellan Kea och Lavrio med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

ANEK Lines Kea Lavrio
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Kea-Lavrio och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kea-Lavrio och boka en biljett från ANEK Lines mellan Kea och Lavrio. Mer information om ANEK Lines
Hellenic Seaways Kea Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kea-Lavrio och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Kea och Lavrio. Hellenic Seaways kör 2 överfarter i veckan till Lavrio från Kea och restiden är 1 timmar. Mer information om Hellenic Seaways
1 timmar
2 överfarter i veckan
Sea Jets Kea Lavrio
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kea-Lavrio och boka en biljett från Sea Jets mellan Kea och Lavrio. Mer information om Sea Jets
Triton Ferries Kea Lavrio
Triton Ferries
Triton Ferries bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kea och Lavrio. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kea-Lavrio och boka en biljett från Triton Ferries mellan Kea och Lavrio. Mer information om Triton Ferries

Var avgår färjorna från i Kea? Var anländer båtarna i Lavrio?

Avgångshamn i Kea

ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferriess färjor till Lavrio avgår från följande hamnar i Kea:

Kea Korissia
Karta

Ankomsthamn i Lavrio

Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines fartyg anländer till Lavrio från följande hamnar:

Lavrio
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kea till Lavrio tar det minst 1 timmar att täcka de 26 km mellan Kea och Lavrio.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kea och Lavrio på vintern) och färjerederiet (ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets och Triton Ferries). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Kea och Lavrio.

Det finns 4 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kea och Lavrio: ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets och Triton Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries.

Innan du bokar, jämför priserna på ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Kea Lavrio kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Kea och Lavrio reser du 26 km.

För att åka med båt från Kea till Lavrio kan du hitta priser från 139 kr för det lägsta, till 729 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 335 kr.

Den första färjan avgår från Kea kl 12:10 till Lavrio.

Den sista färjan till Lavrio avgår vanligtvis från Kea kl 14:20.

Hur är en färjeöverfart från Kea till Lavrio?

Det är inte alltid lätt att få en tydlig bild av hur en överfart från Kea till Lavrio kommer att vara, särskilt om du inte är bekant med detta transportsätt. För att hjälpa dig att fördjupa dig i atmosfären på en färjekryssning med ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries, förklarar vi här de olika stegen på resan, från ombordstigning i Kea till avstigning i Lavrio. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Kea och Lavrio.

Ombordstigning i Kea

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Kea Lavrio börjar:

  • Ankomsttid i Keas hamn / Du bör anlända till färjeterminalen i Kea inom den tidsgräns som ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries har fastställt. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning på överfarten Kea - Lavrio / Gå till Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines-diskarna i Kea färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du har en bil kan du checka in från fordonskön.
  • Ombordstigning på färjan till Lavrio / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Kea som uppmanar dig att gå ombord. Med bil följer du ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferriess personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på fartyget mellan Kea och Lavrio

På ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries-fartyget har alla sin egen resefilosofi. Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Färjan närmar sig Lavrio, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Lavrio:

  • Närmar sig Lavrios hamn / Du får inte återvända till ditt fordon förrän färjan har stannat och lagt sig vid kajen i Lavrio Harbour. Det finns ingen anledning att skynda sig. Njut i stället av ankomsten till Lavrios hamn från båtens däck.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Lavrio Harbour.
  • Lämna fartyget och utforska Lavrio / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Det går ännu snabbare som fotgängare. Tullpersonalen i Lavrios hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen börjar din vistelse i Lavrio på allvar!
Färja Kea Lavrio - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kea till Lavrio

Vad kan man besöka och göra i Lavrio?

En av de viktigaste sevärdheterna att besöka i Lavrio är Thorikos teater. Det är en gammal grekisk teater från 500-talet f.Kr. som ligger nära staden. Det är en imponerande historisk plats som erbjuder panoramautsikt över det omgivande området.

En annan stor sevärdhet i Lavrio är Lavrios arkeologiska museum. Museet visar fascinerande artefakter från regionens arkeologiska utgrävningar. Här kan du beundra keramik, statyer och andra föremål från antiken.

Området runt Lavrio är också fullt av vackra stränder, perfekta för avkoppling och simning. Bland de mest populära stränderna finns Pountazeza och Thorikos. Egeiska havet är kristallblått och kustlandskapet är magnifikt.

När det gäller lokala transporter är Lavrio lätt att nå med bil eller buss från Aten. Det är också möjligt att ta en färja från Lavrio till några av grannöarna, till exempel Kea och Kythnos. Väl framme är det bäst att utforska staden till fots, men det finns också taxibilar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid