Rekommenderad rutt
Swinoujscie
Resa direkt till Trelleborg med färja
Trelleborg
Se priser
Alternativa rutter
Swinoujscie
Resa med färja till Malmö
Malmö
Resa med färja, buss till Lübeck
Lübeck
Resa med färja till Trelleborg
Trelleborg
Se priser
Swinoujscie
Resa med färja till Malmö
Malmö
Resa med buss till Rostock
Rostock
Resa med färja till Trelleborg
Trelleborg
Se priser

Hur tar man sig från Swinoujscie till Trelleborg med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Swinoujscie till Trelleborg? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Swinoujscie till Trelleborg är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Swinoujscie till Trelleborg, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Swinoujscie till Trelleborg så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines eller Unity Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Swinoujscie Trelleborg som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Unity Line eller TT-Line-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Swinoujscie till Trelleborg behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Swinoujscie till Trelleborg

Avgångshamn
Swinoujscie
Polen
Ankomsthamn
Trelleborg
Sverige
Avstånd
177 km
Färjerederier
TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line
Frekvens av överfarter
9 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 55 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Swinoujscie Trelleborg: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Swinoujscie till Trelleborg kan du hitta biljetter från 555 kr för en person om du reser utan bil till 1677 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Swinoujscie till Trelleborg är 1064 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Swinoujscie till Trelleborg är 6 timmar 25 minuter. De långsammaste färjorna tar 8 timmar att nå Trelleborg, medan de snabbaste båtarna anländer till Trelleborg på 6 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Swinoujscie kl 01:00. Den sista båten till Trelleborg avgår från hamnen i Swinoujscie kl 18:15.

Genomsnittspris för en Swinoujscie till Trelleborg färjeöverfart
1064 kr
Prisintervall för färjor Swinoujscie Trelleborg (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
555 kr - 1677 kr
Genomsnittlig överfartstid Swinoujscie Trelleborg
6 timmar 25 minuter
Avgångstid för första färjan till Trelleborg
01:00
Tid då sista färjan avgår till Trelleborg
18:15
Ankomsttid för första färjan till Trelleborg
00:15
Ankomsttid för sista färjan till Trelleborg
23:00

Varför ta en färja från Swinoujscie till Trelleborg?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Swinoujscie till Trelleborg vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Trelleborg. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Swinoujscie till Trelleborg är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi befinner oss vid kusten letar vi ofta efter platser som erbjuder den bästa havsutsikten. Under överfarten från Swinoujscie till Trelleborg, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Unity Line eller TT-Line-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Njut av den friska havsluften
Hälsofördelarna med havsluft är många. I Swinoujscie kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på Unity Line eller TT-Line-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Trelleborg full av energi.
Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du lämnar den där under hela överfarten Swinoujscie-Trelleborg i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du stiger på din cykel i Trelleborg för att gå av båten.

Vilka bolag trafikerar mellan Swinoujscie och Trelleborg?

Om du vill resa mellan Swinoujscie och Trelleborg med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Unity Line eller TT-Line som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Unity Line Swinoujscie Trelleborg
Unity Line
Unity Line bedriver färjetrafik till Polen och Sverige, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Swinoujscie och Trelleborg. På Vivanoda kan du jämföra priser för Swinoujscie-Trelleborg och boka en biljett från Unity Line mellan Swinoujscie och Trelleborg. Mer information om Unity Line
TT-Line Swinoujscie Trelleborg
TT-Line
TT-Line bedriver färjetrafik till Polen och Sverige, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Swinoujscie och Trelleborg. På Vivanoda kan du jämföra priser för Swinoujscie-Trelleborg och boka en biljett från TT-Line mellan Swinoujscie och Trelleborg. TT-Line kör 9 överfarter i veckan till Trelleborg från Swinoujscie och restiden är 5 timmar 55 minuter. Mer information om TT-Line
5 timmar 55 minuter
9 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Swinoujscie? Var anländer båtarna i Trelleborg?

Avgångshamn i Swinoujscie

Unity Line eller TT-Lines färjor till Trelleborg avgår från följande hamnar i Swinoujscie:

Swinoujscie
Karta

Ankomsthamn i Trelleborg

TT-Line eller Unity Line fartyg anländer till Trelleborg från följande hamnar:

Trelleborg
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Swinoujscie till Trelleborg tar det minst 5 timmar 55 minuter att täcka de 177 km mellan Swinoujscie och Trelleborg.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Swinoujscie och Trelleborg på vintern) och färjerederiet (Unity Line och TT-Line). Det finns för närvarande 9 överfarter i veckan mellan Swinoujscie och Trelleborg.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Swinoujscie och Trelleborg: Unity Line och TT-Line.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line.

Innan du bokar, jämför priserna på TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Swinoujscie Trelleborg kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Swinoujscie och Trelleborg reser du 177 km.

För att åka med båt från Swinoujscie till Trelleborg kan du hitta priser från 555 kr för det lägsta, till 1677 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1064 kr.

Den första färjan avgår från Swinoujscie kl 01:00 till Trelleborg.

Den sista färjan till Trelleborg avgår vanligtvis från Swinoujscie kl 18:15.

Hur är en färjeöverfart från Swinoujscie till Trelleborg?

Om det är första gången du åker färja är det inte lätt att föreställa sig hur en sjööverfart från Swinoujscie till Trelleborg ser ut. För att hjälpa dig att bättre sätta dig in i upplevelsen av en Swinoujscie Trelleborg-kryssning ombord på TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines eller Unity Line har vi beskrivit de olika etapperna av resan från ombordstigning i Swinoujscie till avstigning i Trelleborg. Du hittar också praktisk information om Swinoujscie och Trelleborg.

Avresa från Swinoujscie med färja

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Swinoujscie Trelleborg börjar:

  • Presentationstid i Swinoujscies hamn / Du bör anlända till färjeterminalen i Swinoujscie inom den tidsgräns som Unity Line eller TT-Line har fastställt. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning för överfarten Swinoujscie - Trelleborg / Vid färjeterminalen i Swinoujscie letar du efter Unity Line eller TT-Line-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Med bil är processen densamma, men direkt från ombordstigningsfilerna. Du stannar kvar i ditt fordon.
  • Ombordstigning på fartyget till Trelleborg / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Swinoujscie som uppmanar dig att gå ombord. I ditt fordon kommer personal från Unity Line eller TT-Line att fortsätta med ombordstigningen linje för linje. Vänta tålmodigt på att det ska bli din tur.

Ombord på färjan från Swinoujscie till Trelleborg

Under överfarten kan alla använda tjänsterna på Unity Line eller TT-Line-fartyget som de vill. Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Färjan närmar sig Trelleborg, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Trelleborg:

  • Trelleborg Harbour är i sikte / Du kommer inte att kunna nå garaget förrän besättningen bjuder in dig. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Trelleborg från ytterdäcket.
  • Lämna din hytt. / Om du har rest från Swinoujscie till Trelleborg i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Trelleborg.
  • Lämna fartyget och utforska Trelleborg / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Det går ännu snabbare som fotgängare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Trelleborg. Äntligen har din semester i Trelleborg börjat på allvar!
Färja Swinoujscie Trelleborg - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Swinoujscie till Trelleborg

Vad kan man besöka och göra i Trelleborg?

En av stadens främsta sevärdheter är Trelleborgen, ett före detta vikingafort med anor från 900-talet. Denna historiska plats har välbevarade lämningar från vikingatiden, inklusive vallar och rekonstruerade hus. Besökare kan utforska fortet och lära sig mer om vikingarnas liv genom interaktiva utställningar på det närliggande Vikingamuseet.

Saint-Nicolas-kyrkans torn är en annan av stadens sevärdheter. Det medeltida tegeltornet erbjuder panoramautsikt över Trelleborg och det omgivande området och ger en magnifik överblick över regionen.

För konstälskare får man inte missa Trelleborgs konstmuseum. Museet ställer ut verk av lokala och internationella konstnärer i en modern miljö och erbjuder en unik kulturupplevelse.

Utanför staden erbjuder Trelleborgs omgivningar också många intressanta attraktioner. Naturreservatet Smygehuk är till exempel en perfekt plats för en promenad och för att njuta av orörd natur. Det är också den sydligaste punkten på det svenska fastlandet, vilket gör det till en plats av geografiskt intresse.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid