Rekommenderad rutt
Skala
Resa direkt till Aigina med färja
Aigina
Se priser
Alternativa rutter
Skala
Resa med färja till Aten
Aten
Resa med färja till Aigina
Aigina
Se priser

Hur tar man sig från Skala till Aigina med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Skala till Aigina? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Skala till Aigina är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Skala till Aigina, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Skala till Aigina så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries eller Aegean Flying Dolphins. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Skala Aigina som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Skala till Aigina behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Skala till Aigina

Avgångshamn
Skala
Grekland
Ankomsthamn
Aigina
Grekland
Attica
Avstånd
1248 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Skala och Aigina?

Om du vill resa mellan Skala och Aigina med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Skala Aigina
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Skala-Aigina och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Skala och Aigina. Mer information om Hellenic Seaways

Var avgår färjorna från i Skala? Var anländer båtarna i Aigina?

Avgångshamn i Skala

Hellenic Seawayss färjor till Aigina avgår från följande hamnar i Skala:

Agistri
Karta

Ankomsthamn i Aigina

Hellenic Seaways fartyg anländer till Aigina från följande hamnar:

Port of Aigina
Karta
Andra alternativa avgångar från Skala till Aigina
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Skala och Aigina: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Färja Skala Aigina - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Skala till Aigina

Vad kan man besöka och göra i Aigina?

Huvudorten Aigina kallas också Aigina och är en plats där grekisk historia möter det moderna livet. En promenad genom kullerstensgatorna tar dig förbi traditionell arkitektur, pittoreska tavernor och hantverksbutiker. Missa inte det arkeologiska museet i Aigina, som har en fascinerande samling av antika skulpturer och keramik.

I närheten ligger Aphaia-templet som är en av öns mest värdefulla juveler. Detta doriska tempel ligger på en kulle och härstammar från 500-talet f.Kr. och erbjuder en fantastisk utsikt över Egeiska havet. Den magnifika arkitekturen och mystiska atmosfären gör det till ett måste för både historiefantaster och fotoentusiaster.

Aiginas stränder är också kända för sin naturliga skönhet. Agia Marina-stranden är en av de mest populära på ön, med sin gyllene sand och kristallklara vatten. Om du föredrar en mer avskild strand kan du åka till Marathonas, en pittoresk vik med lugnt och grunt vatten, perfekt för familjebad.

För att utforska ön ytterligare kan du hyra en cykel eller skoter i Aigina. Det är ett utmärkt sätt att ta sig runt och upptäcka Aiginas charmiga landskap i din egen takt. Om du föredrar ett mer avslappnat alternativ kan du också ta lokalbussen, som trafikerar olika delar av ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid