Rekommenderad rutt
Sikinos
Resa direkt till Kythnos med färja
Kythnos
Se priser
Alternativa rutter
Sikinos
Resa med färja till Folegandros
Folegandros
Resa med färja till Kythnos
Kythnos
Se priser
Sikinos
Resa med färja till Kimolos
Kimolos
Resa med färja till Kythnos
Kythnos
Se priser

Hur tar man sig från Sikinos till Kythnos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Sikinos till Kythnos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Sikinos till Kythnos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Sikinos till Kythnos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Sikinos till Kythnos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller LANE Sea Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Sikinos Kythnos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Zante Ferries eller Sea Jets-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Sikinos till Kythnos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Sikinos till Kythnos

Avgångshamn
Sikinos
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Kythnos
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
101 km
Färjerederier
Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Sikinos till Kythnos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Sikinos till Kythnos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Kythnos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Sikinos till Kythnos är ett idealiskt sätt att resa.

Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Som en allmän regel är en resa från Sikinos till Kythnos mycket snabbare med flyg. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. Under överfarten Sikinos-Kythnos på Sea Jets eller Zante Ferries-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Personalen från Zante Ferries eller Sea Jets står till ditt förfogande från det att fartyget lämnar Sikinos till det att det lämnar Kythnos. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Det är vanligt att du hittar en informationsdisk på fartyget, oftast på huvuddäcket.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Sikinos till Kythnos, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Zante Ferries eller Sea Jets-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.

Vilka bolag trafikerar mellan Sikinos och Kythnos?

Om du vill resa mellan Sikinos och Kythnos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Zante Ferries eller Sea Jets som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Zante Ferries Sikinos Kythnos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries grundades 1990 och har sitt säte i Zakynthos, Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Sikinos-Kythnos och boka en biljett från Zante Ferries mellan Sikinos och Kythnos. Zante Ferries kör 1 överfarter i veckan till Kythnos från Sikinos och restiden är 5 timmar 10 minuter. Mer information om Zante Ferries
5 timmar 10 minuter
1 överfarter i veckan
Sea Jets Sikinos Kythnos
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Sikinos-Kythnos och boka en biljett från Sea Jets mellan Sikinos och Kythnos. Sea Jets kör 1 överfarter i veckan till Kythnos från Sikinos och restiden är 8 timmar 30 minuter. Mer information om Sea Jets
8 timmar 30 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Sikinos? Var anländer båtarna i Kythnos?

Avgångshamn i Sikinos

Zante Ferries eller Sea Jetss färjor till Kythnos avgår från följande hamnar i Sikinos:

Sikinos
Karta

Ankomsthamn i Kythnos

Sea Jets eller Zante Ferries fartyg anländer till Kythnos från följande hamnar:

Kythnos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Sikinos till Kythnos tar det minst 5 timmar 10 minuter att täcka de 101 km mellan Sikinos och Kythnos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Sikinos och Kythnos på vintern) och färjerederiet (Zante Ferries och Sea Jets). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Sikinos och Kythnos.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Sikinos och Kythnos: Zante Ferries och Sea Jets.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line.

Under din överfart mellan Sikinos och Kythnos reser du 101 km.

Färja Sikinos Kythnos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Sikinos till Kythnos

Vad kan man besöka och göra i Kythnos?

Öns huvudstad, Chora, är en charmig by som ligger på en kulle och erbjuder en fantastisk utsikt över Egeiska havet. Strosa genom de smala gatorna och beundra de vitkalkade husen med sina färgglada dörrar och blomfyllda balkonger. Passa på att besöka Panagia Kanala-kyrkan, en viktig religiös plats som välkomnar många pilgrimer varje år.

Stränderna på Kythnos är också platser som inte får missas. Kolona Beach anses vara en av de vackraste på ön, med sin smala sandremsa som förbinder två små öar. Stranden Loutra är känd för sina naturliga varma källor, som erbjuder en unik och avkopplande badupplevelse. Du kan också utforska de avskilda vikarna på Kythnos för att njuta av en lugn simtur och absolut avskildhet.

För att ta dig runt på ön kan du hyra ett fordon, t.ex. en bil eller fyrhjuling, för att enkelt utforska de olika områdena på Kythnos. Ett annat populärt alternativ är att hyra en skoter eller cykel, perfekt för kortare resor. Öns bussnät är också väl utbyggt och förbinder de största byarna med varandra, vilket gör det till ett bekvämt alternativ för billiga resor.

Förutom alla sevärdheter på Kythnos finns det gott om möjligheter till vandring och mountainbikecykling för friluftsentusiaster. Naturstigarna slingrar sig genom spektakulära landskap och erbjuder en total inlevelse i öns oförstörda skönhet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid